Accountmanager Susan, klaarstaan en meedenken in oplossingen.

Wat leuk dat ik mijn ervaring vanuit de facilitaire sector van de afgelopen 10 jaar nu kan en mag gebruiken bij Innovi B.V. 

Mijn expertise en passie voor klant en schoonmaak kan ik goed combineren in mijn functie als accountmanager, als primaire contactpersoon voor al onze klanten in Noord/ Oost Nederland hoop ik het bedrijf te versterken in de markt.

Ik ben zeer toegewijd om de klanten te ondersteunen in het complete plaatje en helpen bij het vinden van de perfecte oplossing. 

 
Susan Meijer

We merken dat er steeds meer vraag naar duurzaam reinigen komt. Veel bedrijven weten dat stoomreiniging een duurzame oplossing is, maar nog niet wat je er precies mee kunt doen. Aan ons de schone taak om te laten zien dat je sneller en duurzaam reinigt dan met traditionele methoden, of het nu gaat om een schoonmaakvraagstuk van schoonmaakbedrijven, in de horeca, recreatie of wellness. We hebben hiervoor hoogwaardige kwaliteit stoomreinigers en vloerreinigingsmachines.

Afwisseling in deze baan maakt enthousiast, graag kom ik binnenkort bij u langs om onze duurzame reinigingsoplossingen te bespreken en demonstreren. 

Susan Meijer – Torny