Steeds meer belangstelling voor reinigen auto’s, bussen en campers met stoom!

De laatste tijd ontvangen we steeds meer vragen over het reinigen van auto’s, motoren, bussen en campers met stoom. We merken dat er veel behoefte is aan sneller en beter reinigen en hiervoor biedt stoom de oplossing. Onze krachtige stoomreinigingsunit Junior Star Max is zeer geschikt voor de automotive branche. Wij leggen uit waarom.

De Junior Star Max levert uitstekende prestaties
Met stoomreiniging kunt u eenvoudig vuil, vettige aanslag en/of belettering verwijderen zonder de lak of het oppervlak van de auto te beschadigen. De stoom doet het werk en u kunt het vuil daarna afvegen zonder hard te moeten boenen. Met direct droog resultaat.

Auto’s, motoren, bussen en campers reinigen met stoom kan met verschillende stoomreinigers. De Junior Star Max biedt u echter de beste voordelen. Deze machine produceert de meeste stoom en is daardoor één van de krachtigste stoomreinigingsunits. Hierdoor kunt u nóg sneller en beter reinigen dan met een andere stoomreiniger.

Geschikt voor interieur én exterieur
Met de Junior Star Max kunt u zowel het interieur als het exterieur van een auto, motor, bus of camper reinigen. De wielen en velgen, het dashboard, de bekleding en de motorruimte zijn eenvoudig en snel schoon. Voor iedere toepassing is een specifieke accessoire beschikbaar.

Voor slechts €2,37 per dag kunt u al reinigen met stoom
Geïnteresseerden kunnen gebruik maken van een aantrekkelijk financieel aanbod: de Junior Star Max kunt u nu al leasen voor slechts €2,37 per dag. Ook kunt u de stoomreiniger kopen voor onze speciale actieprijs van €2.995,-.
Deze actie geldt van 25 juni t/m 1 september 2020.

Interesse?
Bent u benieuwd naar de toepassingen van de Junior Star Max? We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een demonstratie. Mail of bel ons en wij komen bij u langs: info@innovibv.nl of 056-660710.

Meer informatie aanvragen

Wil je meer informatie over de onze duurzame reinigingsoplossingen?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.