Steeds meer belangstelling voor reinigen auto’s, bussen en campers met stoom!

De laatste tijd ontvangen we steeds meer vragen over het reinigen van auto’s, motoren, bussen en campers met stoom. We merken dat er veel behoefte is aan sneller en beter reinigen en hiervoor biedt stoom de oplossing. Onze krachtige stoomreiniger Junior Star Max is dé oplossing voor het stoomreinigen in de automotive branche. Wij leggen uit waarom.

De Junior Star Max levert uitstekende prestaties

Met stoomreiniging reinig je eenvoudig vuil, vettige aanslag en/of belettering zonder de lak of het oppervlak van de auto te beschadigen. De stoom doet het werk je veegt het vuil weg zonder hard te moeten boenen. Met direct droog resultaat.

Auto’s, motoren, bussen en campers reinigen met stoom kan met verschillende stoomreinigers. De Junior Star Max biedt u echter de beste voordelen. Deze machine produceert de meeste stoom en is daardoor één van de krachtigste stoomreinigingsunits. Hierdoor reinig je nóg sneller en beter dan met een andere stoomreiniger.

Geschikt voor het schoonmaken van interieur én exterieur van auto’s

Met de Junior Star Max kunt u zowel het interieur als het exterieur van een auto, motor, bus of camper reinigen. De wielen en velgen, het dashboard, de bekleding en de motorruimte zijn eenvoudig en snel schoon. Voor iedere toepassing is een specifieke accessoire beschikbaar. Door de stoelen te reinigen met stoom behaal je een beter resultaat én de stoelen zijn direct na behandeling weer droog en klaar om op te zitten.

Voor slechts €1,87 per dag reinigen met stoom

Geïnteresseerden kunnen gebruik maken van een aantrekkelijk financieel aanbod: de Junior Star Max is al te leasen voor slechts €1,87 per dag. 

Interesse in stoomreiniger automotive?

Ben je benieuwd naar de toepassingen van de Junior Star Max? We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een  vrijblijvende demonstratie. Mail of bel ons voor meer informatie: info@innovibv.nl of 056-660710.