Afvalwater doelgericht en veilig afvoeren

De calamiteitendam maakt het mogelijk

Ook geschikt voor schadelijke vloeibare stoffen

Op- en af te bouwen in minder dan 5 minuten

Gemakkelijk te reinigen en snel klaar voor gebruik

Verkrijgbaar als 6 of 12 meter set, eenvoudig uit te breiden

Innovatieve oplossing voor het opvangen van afvalwater

Calamiteitendam opvangsysteem

Heb je een reinigingsklus waar veel water bij vrijkomt wat je niet kan of mag afvoeren in het riool? Met de Calamiteitendam kan je dit gericht afvoeren.

Het is een innovatieve en praktische oplossing voor het opvangen van afvalwater van reinigingsklussen binnen en buiten. Kan ook worden gebruikt als een zeer doeltreffend opvangsysteem voor gemorste gevaarlijke stoffen. 

Uniek in zijn soort

Calamiteitendam kenmerken

Doeltreffende dam

De calamiteitendam wordt aangesloten op een waterzuiger. Wan-neer het vacuüm wordt aangezet, zuigt de dam zich stevig aan elk hard oppervlak als een reusachtige zuignap die een ondoordringbare vloeistofbarrière vormt. Het opgevangen afvalwater wordt in de dam gezogen en stroomt met de luchtstroom mee naar de opvangbak van het waterzuiger.

Uniek ontwerp

Ontworpen voor gebruik op alle harde oppervlakken, inclusief beton en asfalt. Totale lengte van de calamiteitendam is 6 meter per set en is eenvoudig uit te breiden. De set bestaat uit damstukken van 1.5 meter per stuk en zijn eenvoudig te verbinden middels bijgeleverde verbindingsclips. 

Diverse toepassingen

De Calamiteitendam kan gebruikt worden om water in te sluiten of om water tegen te houden. Het systeem is met 1 persoon binnen 5 minuten te plaatsen en aan te sluiten op een waterzuiger. Zo kan je bij een calamiteit snel schakelen en meer schade voorkomen. 

Kwaliteit in elk detail

De kracht van de Calamiteitendam

de calamiteitendam is als set van 6 of 12 meter beschikbaar

de lengte van de dam eenvoudig uit te breiden

bestand tegen verdunde zuren, logen en petroleumchemicaliën

te gebruiken op elke ondergrond. Door het vacuüm zuigt de dam zich vast op de bodem

systeem is op- en af te bouwen in minder dan 5 minuten

gemakkelijk te reinigen na gebruik, klaar voor de volgende toepassing

Calamiteitendam specificaties

Opvang en afvoer van afvalwater in één proces met de calamiteitendam. De calamiteitendam is geschikt om aan te sluiten op een 2 motorige waterzuiger.

Specificaties:

Lengte van de set 6 of 12 meter
Lengte per damstuk 1.5 meter

De dam is exclusief waterzuiger. Gezien de afmeting van de dam is het aan te raden er een 2 motorige op aan te sluiten. Hier is bijvoorbeeld de Sprintus N55/2E  een zeer geschikte waterzuiger voor de calamiteitendam. 

Wil je meer informatie of een offerte opvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.