the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Droogijs straalmachine huren?

Droogijsstralen is de uitkomst als reinigen met water een taboe is of de reinigingsresultaten met de traditionele methode niet het gewenste doel behalen.
U heeft geen waterafval na het reinigen, het is niet giftig, het oppervlak van het te reinigen object wordt niet beschadigd en het is milieuvriendelijk. In veel gevallen dus de perfecte oplossing.
Naast koop en lease, kunt u de unit ook bij ons huren. Een ideale oplossing als u de machine voor één of enkele reinigingsprojecten wilt inzetten. Graag adviseren wij u wat voor uw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Vul onderstaande velden in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • louise-jonkman
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toepasbaar in allerlei branches

 

Industriële reiniging

Reiniging transportmiddelen

Elektronische componenten

Roet verwijderen

De voordelen van droogijsstralen

 

 Sneller en beter reinigen

Zelfs de moeilijk bereikbare plekken en zonder achterblijven van residu.

Geschikt voor kwetsbare oppervlakken

Droogijsstralen is een volledig droge reinigingstechniek die niet schuurt, bijt of geleidt. Hierdoor is droogijsstralen zelfs geschikt voor elektrische componenten!

Geen stilstand van het productieproces

Bij droogijsstralen is demontage van onderdelen of machines niet nodig. Zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken worden effectief gereinigd. Daarnaast is droogijsstralen mogelijk zonder een stilstand van het productieproces. Hierdoor wordt de productietijd verhoogt en bespaart u zowel tijd als geld.

Milieuvriendelijk

Geen gebruik van water of chemische reinigingsmiddelen en geen overbodig restafval.

Fiscaal voordeel

Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% en vanuit de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven.

Kostenbesparend

Met droogijsstralen profiteert u van: minder schoonmaakkosten, minder slijtage, hogere productietijd, minder uitvaltijd, minder restafval, minder opslagkosten voor chemicaliën, minder waterverbruik en bovenal een beter schoonmaakresultaat. De kosten voor uw droogijsmachine heeft u hiermee binnen een jaar terugverdiend!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij u wat voor uw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij bij u op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • gerrit-visser
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.