the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Droogijsstralen

Droogijsstralen is een innovatieve reinigingsmethode waarbij u reinigt door middel van zogenaamde droogijs pellets, een vaste vorm van CO2. Doordat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van CO2, is droogijsstralen bijzonder milieuvriendelijk. Het proces van droogijsstralen is een effectief en tijdbesparend alternatief voor traditionele reinigingsmiddelen. Met droogijsstralen verwijdert u eenvoudig voedsel-, olie-, vet-, lijm-, hars-, paraffine-, inkt-, aanslag- en koolstofresten zonder de oppervlakte te beschadigen.

 

De voordelen van droogijsstralen

  • Sneller en beter reinigen
  • Geschikt voor kwetsbare oppervlakken
  • Reiniging tijdens productie
  • Milieuvriendelijk
  • Geen reinigingsmiddelen
  • Kostenbesparend

Vrijblijvend advies aanvragen >

Bekijk onze Intelblast droogijsstraalunits

De werking van droogijsstralen

Snel, effectief, milieuvriendelijk en kostenbesparend

Droogijsstralen is een volledig droge reinigingstechniek. Het verwijdert de verontreiniging zonder schade aan te brengen. Hierdoor is droogijsstralen zeer geschikt voor kwetsbare oppervlakten, waaronder elektronische componenten.

Wanneer u gaat droogijsstralen is demontage van de te reinigen onderdelen of machines niet nodig. De meest moeilijk bereikbare plekken kunnen effectief gereinigd worden.

Vrijblijvend advies aanvragen >

De voordelen van droogijsstralen

 

Sneller en beter reinigen

Met droogijsstralen reinigt u zowel sneller als beter. Verschillende accessoires, waaronder nozzles, zorgen ervoor dat ook moeilijk bereikbare plekken effectief gereinigd worden.

Geschikt voor kwetsbare oppervlakken

Droogijsstralen is een volledig droge reinigingstechniek. Droogijs pellets bestaan enkel uit CO2 en verdampen wanneer ze in aanraking komen met de te reinigen oppervlakte. Bovendien is droogijs niet schurend, bijtend of geleidend. Het verwijdert de verontreiniging zonder schade aan te brengen.

Geen stilstand van het productieproces

Wanneer u gaat droogijsstralen is demontage van de te reinigen onderdelen of machines niet nodig. Met droogijs kunnen de meest moeilijk bereikbare plekken effectief gereinigd worden. Ook is droogijsstralen mogelijk zonder een stilstand van het productieproces. Hierdoor wordt de productietijd verhoogt en bespaart u zowel tijd als geld.

Geen reinigingsmiddelen

De transportbandreiniger maakt geen gebruik van reinigingsmiddelen. Dit betekent dat uw medewerkers niet blootgesteld worden aan de schadelijke (aerosols) gevolgen van chemie. Daarnaast bespaart u natuurlijk op de kosten van de reinigingsmiddelen.

Milieuvriendelijk

Droogijsstralen is een volledig groene reinigingstechniek. U verbruikt met droogijsstralen geen water of chemische reinigingsmiddelen. Bovendien produceert u met droogijsstralen geen overbodig restafval. Doordat de droogijs pellets weer omgezet worden naar CO2-gas, valt enkel het producteigen residu op de grond.

Fiscaal voordeel

De aanschaf van een droogijsmachine levert u via de MIA en Vamil regeling een enorm fiscaal voordeel op. Met de MIA profiteert u namelijk van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% en vanuit de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven.

Kostenbesparend

Alles bij elkaar opgeteld, maakt dat de aanschaf van een droogijsmachine enorm kostenbesparend is. Met droogijsstralen profiteert u van: minder schoonmaakkosten, minder slijtage, hogere productietijd, minder uitvaltijd, minder restafval, minder opslagkosten voor chemicaliƫn, minder waterverbruik en bovenal een beter schoonmaakresultaat.

Vrijblijvend advies aanvragen >

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij u wat voor uw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij bij u op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • gerrit-visser
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.