Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor droogijsstralen?

Wil jij advies van onze experts?

Huur een industriële droogijsstraalmachine bij Innovi

Droogijsstralen is de uitkomst als reinigen met water een taboe is of de reinigingsresultaten met de traditionele methode niet het gewenste doel behalen.

Er is geen waterafval na het reinigen, het is niet giftig, het oppervlak van het te reinigen object wordt niet beschadigd en het is milieuvriendelijk. In veel gevallen dus de perfecte oplossing.
Naast koop en lease, is de droogijsstraal unit ook bij ons huren. Een ideale oplossing als je de machine voor één of enkele reinigingsprojecten wilt inzetten. Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Vul onderstaande velden in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op..

Drukpers schoonmaken met droogijsstralen - voor en na foto

Voor welke sectoren is droogijsstralen geschikt?

Een droogijsstraalmachine huren kan prima in de volgende sectoren:

  • Automotive
  • Food
  • Industrie/ mechanische werkplaats
  • Openbare ruimtes
  • Transport

Hoe werkt het huren van droogijsstraalmachines?

Vraag via onderstaand formulier de actuele huurprijzen aan. Weet je nog niet welke machine het beste geschikt is voor jouw droogijsstraalproject? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over een maatwerkoplossing tegen een goede prijs. Je betaalt alleen voor de periode waarin je de droogijsstraalmachine nodig hebt. Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons op 0546-660710.

Droogijsstralen productieplaats
  • 20 jaar ervaring
  • Specialistisch advies
  • Milieuvriendelijke producten
  • 24/7 service

Benieuwd naar de mogelijkheden
van droogijsstralen voor jouw situatie?

Innovi Kennisbank

Zomerdeal: eerst vegen en schrobben, dan BBQ-en!

Heb je onze zomerdeal gezien? Met de combi van vegen en schrobben worden jouw vloeren deze zomer extra schoon, voor een zeer scherpe prijs. Na het werk kun je heerlijk relaxen met onze BBQ-set. Met de krachtige Haaga veegmachine 477...Lees meer

Waterrand reinigen zonder boenen en chemicaliën

Een vieze waterrand in het zwembad is niet het visitekaartje dat u wilt afgeven aan uw bezoekers, maar boenen is een tijdrovende klus en reinigen met chemicaliën is ook geen optie. Gebruik vanaf nu een stoomreiniger zodat uw zwembadrand er...Lees meer

Wat is het verschil tussen reinigen met enzymen en probiotica?

Reinigen met enzymen en probiotica wordt vaak gezien als gelijke, groene reinigingsoplossingen. Er is echter een groot verschil. Enzymen zijn niet levende proteínen en doen hun werk als zij met water in contact komen. Probiotica bevatten bacteriën. Bacteriën zijn levend...Lees meer

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.