Een ongewenst wintersport souvenir: bedwantsen

Heb je last van bedwantsen? Bestrijd jouw bedwantsenprobleem met stoom!

Ben je net terug van vakantie en vind je een ongewenst souvenir in je bed(den)? Heb je last van bedwantsen op het matras of in de naden en zomen? Komen de beestjes voor in je eigen huis of in het huis, hotel of de zorginstelling waar je verantwoordelijk bent voor de schoonmaak? Je kunt het bedwantsenprobleem professioneel bestrijden met stoomreiniging.

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn kleine insecten van circa 5 mm groot met een zwartbruine/roodbruine kleur. De beestjes hebben zes pootjes en het lichaam van een bedwants kenmerkt zich door haar platte ovale vorm. Tijdens de koude wintermaanden zoekt ze veilig een warme plek binnenshuis. Zij nestelen zich in matrassen, naden, planken, plinten en ander meubilair in de slaapkamer. De beestjes zijn actief, leggen veel eitjes en vermenigvuldigen zich razendsnel. Zij leven van menselijk bloed en voeden zich met name ’s nachts. De beslaper van het bed met bedwantsen krijgt last van rode, jeukende bultjes op de huid. Voor een fris en gastvrij bed is het voor jou dus van groot belang om slaap- of hotelkamers regelmatig te controleren op bedwantsen.

Bestrijd bedwantsen eenvoudig met stoom

Helaas is het wassen van beddengoed niet voldoende om bedwantsen uit te roeien. Ook een professionele insectenspray is niet effectief, er komt meer bij kijken. Alle verborgen eitjes en larven dienen aangepakt te worden, anders blijft het probleem gegarandeerd terugkeren. De enige manier om dit te bewerkstelligen, is door ze te bestrijden met hoge temperaturen.

De temperaturen van de stoomreinigers van Innovi zijn hoog genoeg (+50°C) om de bedwantsen en hun eitjes uit te roeien. Met diverse opzetstukken kunt u zelfs de bedwantsen en eitjes die verstopt zitten op de meest moeilijk bereikbare plekken, effectief bestrijden. Een bijkomend voordeel van stoom is dat het er ook voor zorgt dat bedwantsen uit hun dieper gelegen schuilplaatsen tevoorschijn komen. Zo ben je er na afloop zeker van dat een slaapkamer bedwantsvrij is!

Voordelen van reinigen met stoom

Stoomreiniging is voor veel mensen een nog relatief onbekende methode. Jammer, want deze methode kent zo veel voordelen. Lees hier onze blog over voordelen.

Los uw bedwantsenprobleem op met stoom!

Herken je je in het bedwantsenprobleem en hebben jouw bestrijdingspogingen nog niet het gewenste effect gehad? Met de stoomreinigers van Innovi helpen we je graag van de bedwantsen af! Je kunt bij ons stoomreinigers kopen, leasen of huren. Voor iedere klus een oplossing! Bel ons voor meer informatie en advies op 0546-660710.

MEEST POPULAIRE STOOMREINIGERS

Compacte stoomreinigers
Evo stoomreinigers
 • Werkdruk 6bar
 • Stoom 64gr/min
 • Vermogen 2,4kW
Compact met afzuiging
Carmen Plus stoomreinigers
 • Werkdruk 6bar
 • Stoom 97gr/min
 • Vermogen 3,65kW
Industriële stoomreinigers
industriele stoomreinigers
 • Werkdruk 8 – 10bar
 • Stoom 97 – 582gr/min
 • Vermogen 3,75 – 36kW
Automotive bestseller
Automotive besteller
 • Werkdruk 8bar
 • Stoom 97gr/min
 • Vermogen 3,65kW