Effectief jouw motorblok reinigen

Een motorblok reinigen kan een lastige klus zijn, wanneer je niet de juiste reinigingsmethode gebruikt. Droogijsstralen kan hierbij de uitkomst bieden! Droogijsstralen wordt steeds vaker gebruikt binnen de automotive industrie om een motorblok te reinigen, waarbij alle vervuiling zeer effectief verwijderd kan worden.

Motorblok reinigen met droogijs

Het grote voordeel van een droogijsstraalmachine is dat het op diverse oppervlakken (hardnekkig) vuil kan verwijderen.
Zelfs elektrische onderdelen die niet nat mogen worden zijn te behandelen met droogijs. Droogijsstralen is namelijk compleet droog en niet schurend waardoor er geen krassen op het oppervlak veroorzaakt worden. Bij een motorblok reinigen kan ook hardnekkig vuil op plekken die moeilijk bereikbaar zijn, met behulp van droogijs, aangepakt worden.  En…. Er dringen geen schadelijke (zand) deeltjes in jouw motorblok. Het werken met chemie is veelal niet nodig. Kortom een motorblok reinigen met droogijs is zeer effectief!

Motorblok reinigen zonder demontage

Waar je voorheen bij jouw motorblok reinigen de motoren moest demonteren, reinigen en weer monteren, is het met droogijs mogelijk jouw motorblok te reinigen zonder demontage. Droogijs komt in alle hoeken en gaatjes en verwijdert al het vuil zonder het motorblok te beschadigen.

Andere toepassingen naast een motorblok reinigen

Naast een motorblok reinigen zijn er nog vele andere toepassingen waar droogijsstralen ingezet kan worden. Op plekken waar reinigen met water een taboe is, kan droogijsstralen de uitkomst zijn. Denk hierbij aan een elektrische omgeving, verpakkingen, olie, vet, lijm, hars, paraffine, inkt, polymeer, aanslag, koolstof, spuitasbest, etc.

Wilt u een motorblok reinigen met droogijs ervaren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie en wil je een motorblok reinigen met droogijs ervaren? Wij adviseren je graag en/ of kunnen een demo voor u verzorgen. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710.