the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Transportband reinigen kan vrij eenvoudig!

U herkent het vast wel indien u gebruikt maakt van transportband in uw productie… Het is een complexe vieze klus om schoon te maken. Regelmatig krijgen we de vraag hoe transportbanden eenvoudiger, sneller en bovenal met een beter resultaat schoon gemaakt kunnen worden. In dit artikel gaan we in op de mogelijkheden van de transportband reiniger die wij als oplossing inmiddels hebben ingezet bij vele klanten.

Transportband reinigen d.m.v. een stoomreiniging oplossing

In samenwerking met onze fabrikant Tecnovap hebben we een transportband reiniger ontwikkeld die in combinatie met een stoomreiniger uw transportband reinigt. Het is een continue reinigingssysteem, waarbij de transportband gereinigd wordt, terwijl er geproduceerd wordt. Het systeem reinigt snel, effectief en milieuvriendelijk zonder waterballet! De transportband reiniger wordt op maat geproduceerd en kan ingezet worden op zowel nieuwe- als bestaande transportbanden.

Ga naar transportband reiniger

Voordelen transportband reinigen met het continue reinigingssysteem

Naast de eerder genoemde voordelen, levert de transportband reiniger de volgende voordelen op:

  • Het levert een véél beter reinigingsresultaat op  dan de traditionele reinigingsmethode.
  • Het veroorzaakt geen stagnatie van uw productielijn.
  • Het bespaart vele schoonmaakuren en daarmee kosten!
  • Afhankelijk van de functie die het dient te vervullen is het te combineren met een reinigings-, desinfectie, borstel en/ of zuigfunctie systeem.
  • Het levert een aanzienlijk vermindert waterverbruik op dat wel kan oplopen tot 80%! Daarnaast levert het geen verontreiniging van het grondwater op (minder milieubelastend).
  • Indien gewenst kan het voor meerdere transportbanden worden ingezet. Uiteraard is dit afhankelijk van welke transportbanden u gebruik maakt.
  • De transportband reiniger is eenvoudig te monteren.

Wilt u meer informatie ontvangen over transportband reinigen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een transportband reiniger en/ of wilt u geadviseerd worden over een geschikte oplossing voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in.

Terug naar overzicht

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij u wat voor uw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij bij u op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • gerrit-visser
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.