Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Het gebruik van een Haaga veegmachine

Je hebt een Haaga veegmachine gekocht. Goede keuze! En nu? Hoe gebruik je nu eigenlijk een Haaga veegmachine? Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten. Het is belangrijk om je machine goed te onderhouden, om de levensduur te vergroten. Zo heb je zo lang mogelijk plezier van jouw veegmachine.

Instellen van de borsteldruk

De Haaga veegmachine is automatisch ingesteld op platte ondergronden. Heb je te maken met een andere ondergrond? Verstel dan de borsteldruk. De meeste machines hebben acht standen.

Stand 1-3: Geschikt voor vlakke ondergronden

Stand 3-4: Geschikt voor iets meer oneven vloeren en beton en het opvegen van bladeren en zand

Stand 5-8: Geschikt voor oudere (versleten) borstels

Het is belangrijk om er voor te zorgen dat de borstels alleen met lichte druk op de vloer terecht komen. Harder drukken beïnvloedt het vegen niet.

Onderhoud van de Haaga veegmachine

Om de levensduur van jouw Haaga veegmachine te vergroten, is het van belang om deze goed te onderhouden. Spray de borstels en borstelversnellingen regelmatig in met siliconenspray. Gebruik hiervoor nooit een andere vet of olie. Verder is het van belang de machine goed schoon te houden. Met name de wieltjes aan de onderkant en de filters dienen regelmatig gereinigd te worden. Filters dienen tijdig vervangen te worden om te blijven werken.

Haaga veegmachine voor het magazijn

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.