Huur een Ibix zandstraler

Snel en effectief reinigen met straalzand

Ibix zandstraler huren bij Innovi

Zandstralen wordt veel gebruikt bij het verwijderen van graffiti, het jachtonderhoud en het ontdoen van lak van auto’s en meubels. De IBIX 25H20 straalketel is ontwikkeld voor professioneel en intensief gebruik. Deze IBIX straalketel kan je bij ons huren. 

 1. Selecteer de IBIX straalketel en bepaal welk type en hoeveelheid speedblast je nodig hebt om te stralen.
 2. Vul het formulier aan de onderkant van deze pagina in of neem contact met ons op
 3. Je betaalt de borg voor de machine
 4. Wij leveren de machine een dag van te voren af, inclusief een instructie. Het is ook mogelijk om de machine zelf af te halen of te laten vervoeren met onze transporteur.
 5. De dag na de huur wordt de machine weer opgehaald of breng je deze zelf terug

Huur informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welk straalmiddel het meest geschikt is voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ibix zandstraler huren

Straalketel IBIX25 H2O

Ibix 25H20 straalketel

Straalketel IBIX 25 H2O is een professionele straalketel voor het verwijderen van hardnekkige vervuiling. De machine wordt veelal gebruikt bij het verwijderen van graffiti, verf of roest. IBIX 25 is lichtgewicht en compact. Hierdoor is deze machine zeer geschikt is om mobiel werkzaamheden nat en droog mee uit te voeren. Het voordeel van nat reinigen is dat het minder stuift. De straalketel is volledig van aluminium.

 

 

Straalmiddel voor werkzaamheden

Naast het huren van de Ibix zandstraler kan je bij ons ook straalgrid bestellen. Er zijn drie verschillende soorten straalgrid dat je bij ons kan bestellen. 

Provine
Het straalmiddel Provine is geschikt voor gevoelige en kwetsbare ondergronden. Het wordt gekenmerkt door de scherpe en hoekige korrels en fijne korrelgrootte. Geschikt voor diverse toepassingen zoals hout, graffitiverwijdering en beton. Komt in zakken van 25 kg.

Gemiddeld verbruik: 10 > 15KG per m2.  
Prijs per 25kg = €14,95

Speedblast
Het straalmiddel Speedblast is een natuurproduct die bestaat uit mineralen. Het middel is hard en taai. Het is ijzervrij en bevat geen vrije silica. Geschikt voor diverse toepassingen zoals het verwijderen van oude verf en roest en het verwijderen van walshuid. Wordt geleverd in zakken van 25kg.
Fijn: 0.4 – 0.8mm
Middel: 0.7 – 1.2mm
Prijs per 25kg = €14,95

Prominent Grit
Het straalmiddel Prominent Grit wordt vaak gebruikt bij mobiele straalwerkzaamheden. Het is een calcum silicaat. Ijzervrij en bevat geen vrije silica.
Fijn: 0.1 – 0,5mm 
Middel:0,25 – 1.4mm
Prijs per 25kg = €14,95

Prijzen huren Ibix Straalketel

Hieronder volgen de prijzen van het huren van de Ibix zandstraler. Er geldt een borg voor het huren van de machines. Huur je een week, dan krijg je 20% korting. Langere huurtermijn? Informeer naar de speciale tarieven.

 Prijs per dag
Ibix zandstraler

€95

Compressor 1,25 m3 – 11 bar

€275

Ibix Zandstraler huuraanvraag

 • Gewenste huurperiode

  Selecteer hier de gewenste huurperiode door de 1e en laatste huurdag aan te geven.

 • DD slash MM slash JJJJ
 • DD slash MM slash JJJJ
 • Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.