Innovi in de pers: De Hydrobox en Mi-TOR!

Innovi in de pers! Afgelopen tijd verschenen er berichten in de verschillende vakbladen Bakery Next, Slagersvak en Cleantotaal over de Hydrobox en Mi-TOR. Wij zijn natuurlijk erg blij met deze belangstelling.

Hydrobox in de pers

Het artikel over de Hydrobox verscheen in Bakery Next, Slagersvak en Cleantotaal. De Hydrobox is een hogedrukreiniger die kan worden ingezet op plekken waar veel water en schadelijke dampen niet gewenst zijn. Hierdoor kunnen nu ook apparaten, machines en andere oppervlakken in de voedingsmiddelenindustrie worden gereinigd. Er wordt slechts twee tot vier liter water per minuut geproduceerd. Je kunt reinigen met zowel warm, als koud water. De machine is wendbaar en compact en vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal. Hij is traploos in te stellen van 0-150 bar en 10 tot 90 graden. Geschikt voor diverse branches zoals de mechanische-, dranken- en voedingsindustrie.

Hydrobox in de pers
Bron: Bakery Next, 2020
DUP100 traptrede reinigingsmachine

Vloerreinigingsmachine Mi-TOR

Het artikel over de Mi-TOR verscheen in Cleantotaal. Met de DUP100 is het mogelijk om vuil uit hoekjes en randen nog beter te verwijderen. Vooral op traptreden, tussen leidingen en op plinten is de machine ideaal. De Mi-TOR is leverbaar in een variant met en zonder accu.

artikel DUP100 in Cleantotaal
Bron: Cleantotaal, 2020