Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Jitze Bouter vertelt over de ervaringen met het werken met de hydrobox.

In december 2020 schafte Keurslager Bouter een hydrobox via Innovi aan. Een koud-/heetwater hogedrukreiniger voor meer effectieve reiniging in de slagerij in Nieuw-Lekkerland.

Jitze Bouter vertelt over de ervaringen met het werken met deze hydrobox.
“Als ie doet wat ie moet doen, is het goud!

Het werken met deze hogedrukreiniger is lichamelijk eenvoudiger, het is minder vermoeiend. En uiteindelijk wordt de slagerij er beter schoon mee.

Wel heb je iets meer geduld nodig dan werken met een ‘gewone’ hogedrukreiniger. Dat komt omdat je eerst de oppervlakten moet voorspoelen voordat je het vuil met de hydrobox echt kunt verwijderen. En de opstart kost 5 minuten voordat de reiniger op temperatuur is. Daarbij is secuur werken gewenst om goed resultaat te bereiken. Helaas hebben we wel soms te maken met drukverlies, wat niet goed te verklaren is. Hierover hebben we contact met Innovi. Zij helpen ons goed, lossen zo mogelijk binnen een dag een probleem op.
Overall zijn we tevreden over werken met de hydrobox.”

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.