Professionele Stoomreinigers voor de Automotive

Krijg advies van onze experts

Het interieur van auto’s snel schoon en droog met stoom.

Het interieur reinigen met een stoomreiniger heeft vele voordelen. Je reinigt snel én effectief. De professionele stoomreinigers van Tecnovap zorgen ervoor dat de autobekleding weer als nieuw wordt. Behalve vlekken worden ook vieze geuren eenvoudig verwijderd. En denk ook aan het reinigen van het dashboard, tapijt, de sponningen, autohemel en stoelbekleding.

Behalve dat een stoomreiniger snel en effectief is in gebruik, is een stoomapparaat ook heel milieuvriendelijk. In vergelijking met de traditionele manier van reinigen verbruik je namelijk veel minder water en weinig tot helemaal niets aan chemische reinigingsmiddelen.

Auto interieur echt schoon met behulp van stoom

Doordat stoomreinigers een dieptereiniging uitvoeren, verwijder je oude waslagen en vervuiling uit de poriën van het oppervlak en worden onaangename geuren geëlimineerd.

Stoomreiniging biedt jou enorme voordelen:

  • Dieptereiniging en ontsmetting van het oppervlak
  • Eenvoudig reinigen van hoeken en onderdelen die anders nauwelijks te bereiken zijn;
  • Ontgeuren van het oppervlak:
  • Oppervlak is snel droog en klaar voor gebruik;
  • Kostenbesparing op arbeidstijd, water en chemie;
  • Ergonomisch werken;
  • Milieuvriendelijk reinigen

Auto interieur beter en sneller reinigen

Als importeur van Tecnovap stoomreinigers kunnen wij je de juiste machine aanbieden voor de juiste prijs. Naast het aanschaffen van een professionele stoomreiniger door koop of lease, kun je bij ons ook een stoomreiniger huren. Wij kunnen het transport voor je verzorgen, zodat je op locatie kan schoonmaken.

Benieuwd naar de kosten voor het huren van een stoomreiniger of de prijs voor het aanschaffen van onze producten? Bel ons vrijblijvend en wij vertellen u graag meer!

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke stoomreiniger het meest geschikt is voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Auto interieur weer als nieuw met stoomreiniging

Morssink Car Cleaning
Morssink Car Cleaning@MorssinkCarCleaning
Lees verder
Deze werkbussen gaan weer schoon de weg op💪🏼Stoomreiniging met de Tecnovap stoomreiniger ✅ Innovi B.V.