Reinig het motorblok of onderstel van je auto met droogijsstralen

Krijg advies van onze experts

Motorblok en onderstel reinigen zonder te demonteren

Met een droogijsstraalmachine kunt u hardnekkige vervuiling verwijderen van een motorblok, wielkast of carrosserie zonder het oppervlak te beschadigen. Droogijsstralen is een droge reinigingstechniek, waardoor water geen schade aan kan richten aan de elektronische delen van uw voertuig. 

Een ander bijkomend voordeel is dat u de onderdelen niet hoeft te demonteren. Met droogijsstralen kunnen ook de moeilijk bereikbare plekken van je young of oldtimer effectief gereinigd worden.

Meer informatie over droogijsstralen

Wil je weten welke mogelijkheden voor droogijsstralen het meest geschikt zijn voor je reinigingsklus of een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul je gegevens in en één van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Wil je de mogelijkheid van droogijsstralen zelf uitproberen? Huur een droogijsstraler en probeer het uit. Deze is al per dag te huur, inclusief droogijs.

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welk type droogijsstraler het meest geschikt is voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt droogijsstralen?

Droogijsstralen is een innovatieve reinigingsmethode waarbij je reinigt door middel van zogenaamde droogijs pellets, een vaste vorm van CO2. Doordat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van CO2, is droogijsstralen bijzonder milieuvriendelijk.

Het proces van droogijsstralen is een effectief en tijdbesparend alternatief voor traditionele reinigingsmiddelen. Droogijsstralen is een volledig droge reinigingstechniek. Het verwijdert de verontreiniging zonder schade aan te brengen. Hierdoor is droogijsstralen zeer geschikt voor kwetsbare oppervlakten, waaronder elektronische componenten.