ROBOTISERING
DROOGIJSTRALEN

Grondige reiniging, veilig voor ondergrond, niet schurend

Vragen? Bel: 0546-660710

robotisering droogijsstralen

LASCELLEN EN ROBOTREINIGING MET DROOGIJSSTRALEN

Lichtgewicht materialen die gebruikt worden voor het vervaardigen van pistoolkoppen, grijpers en gereedschapsstations worden beschadigd door traditionele methoden voor het verwijderen van vervuiling. Droogijs zorgt voor de verwijdering van probleemveroorzakende verontreinigingen zonder schade aan de apparatuur.

Droogijsreiniging elimineert schrapen, beitelen, hameren en het gebruik van giftige chemische reinigingsmiddelen.
De efficiëntie wordt verhoogd doordat grijpers, laspistolen, positioneerpennen en gereedschapsstations werken alsof ze nieuw zijn. Bovendien kunnen technici bij storingen defecte apparatuur snel isoleren en repareren zonder lastige lasslakken te hoeven verwijderen.

OPTIMALE REINIGING MET DROOGIJSSTRALEN

Regelmatig onderhoud van geautomatiseerde productieapparatuur verhoogt het volume en de kwaliteit die van de verwerkende industrie worden verlengd.

Moeilijke verontreinigingen die tijdens de productie ontstaan zijn onder meer vet, koolstof, lasslakken, lasspatten, hars, lijm en chemicaliën. Dit is eenvoudig te verwijderen met droogijsstralen.

EBOOK: TOEPASSINGEN EN OPLOSSINGEN VOOR DROOGIJSSTALEN

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en toepassingen van droogijsstralen? Download dan ons Ebook en ontdek alles over droogijsstralen.

Vul onderstaand formulier in en ontvang je Ebook direct op je e-mail.

  •  *
Ebook droogijsstralen