Service of onderhoud nodig?

Wij staan voor je klaar!

Goed en periodiek onderhoud aan jouw reinigingsapparatuur, zoals een droogijsstraalmachine of stoomreiniger is van groot belang om storingsvrij & effectief te kunnen blijven reinigen. Wij vinden het belangrijk jou te helpen met onze technische ondersteuning! Dit begint bij de levering van de reinigingsapparatuur tot (indien gewenst) het periodieke onderhoud van de apparatuur. We beschikken hierbij over een service afdeling die o.a ervoor zorgt dat jouw machines preventief worden onderhouden en reparaties snel worden uitgevoerd.

Continue ondersteuning: Service Overeenkomst

Naast de adhoc ondersteuning op werkdagen, kun je middels een Service Overeenkomst, 24/7 op onze aanvullende ondersteuning voor jouw reinigingsapparatuur rekenen. Het grote voordeel van deze aanvullende ondersteuning is dat het de levensduur van  reinigingsapparatuur verlengt en de storingen tot een minimum beperkt blijven.

Deze Service Overeenkomst houdt in dat Innovi 24/7 service verleent voor de door jou aangeschafte reinigingsapparatuur. Wij zullen hierbij (preventieve) technische controles en reparaties uitvoeren. Maar je kunt ook denken aan het, indien noodzakelijk, smeren en reinigen van apparatuur. We zullen hierbij periodiek (afhankelijk van de gebruikersintensiteit) jouw reinigingsapparatuur controleren op mogelijke knelpunten en deze herstellen. Aanvullende wensen en vereisten zijn hierbij bespreekbaar.

Wat levert de service verlening uw organisatie op?

De dienstverlening vanuit de service overeenkomst levert je de volgende voordelen op:

  • Een langere levensduur van jouw machine, waarbij je maximaal gebruik kunt maken van de prestaties van jouw reinigingsapparatuur.
  • Kostenbesparing, doordat je preventief jouw machine (laat) onderhouden. Tijdige vervanging van onderdelen bespaart tevens kosten!
  • Bij een mogelijke storing zorgen wij, indien gewenst, voor vervangend reinigingsapparatuur binnen 24 uur op locatie.
  • Altijd inzicht in de servicekosten.
  • Tevens verlengen wij de fabrieksgarantie van de aangeschafte reinigingsapparatuur naar 2 jaar. Normaliter heb je op de aangeschafte
    reinigingsapparatuur standaard 1 jaar fabrieksgarantie!

Wij realiseren dit door onze snelheid, kennis van zaken en service op locatie!