Maak kennis met het Innovi concept

Specialist in innovatieve en duurzame reinigingsoplossingen

De juiste reinigingsoplossing

Deskundig advies op maat

Milieuvriendelijk reinigen

24/7 service

Omdat alleen de beste kwaliteit voldoende is

Innovi staat voor kwaliteit en levert daarom alleen hoogwaardige machines afkomstig van toonaangevende fabrikanten zoals Intelblast, Tecnovap, Duplex, Sprintus en Haaga. Doordat wij streven naar continue verbetering zijn we in staat altijd de meest effectieve en innovatieve reinigingsoplossingen te leveren.

De combinatie van kwaliteit en service maakt het concept van Innovi uniek. Goed en periodiek onderhoud zorgt ervoor dat jij optimaal resultaat kunt behalen met jouw reinigingsoplossing. Als Innovi vinden wij het belangrijk jou technisch te ondersteunen. Innovi ontzorgt vanaf de installatiefase tot en met periodiek onderhoud.

Van reinigingsuitdaging tot reinigingsoplossing

Iedere reinigingsuitdaging is uniek. Door de jaren heen hebben wij een grote know-how opgebouwd om het juiste advies te geven welke reinigingsoplossing er geboden moet worden. Bij het zoeken naar de juiste oplossing hanteren wij de volgende stappen.  

1. De uitdaging

Ieder type vervuiling heeft een eigen reinigingsmethode. Wij maken graag een afspraak om samen de uitdaging te bespreken.

2. De test

Om er zeker van te zijn dat de besproken reinigingsmethode effectief is komen wij langs om de methode grondig te testen en demonstreren.

3. Ons advies

Op basis van de test maken wij een advies op maat. Dit in combinatie met een scherpe offerte. Zo weet je precies wat je nodig hebt.

4. De oplossing

Na akkoord zorgen wij dat de oplossing spoedig geleverd wordt. Indien gewenst geven wij op locatie een training voor de beste methode.
werkwijze maurice monteur

Altijd een werkende machine

Alle monteurs van Innovi zijn VCA gecertificeerd. De reinigingsapparatuur worden gekeurd volgens de NEN 3140 normen. Onze technici worden periodiek bijgeschoold en maken uitsluitend gebruik van de originele fabrieksonderdelen.

Met onze reinigingsoplossingen en bijgeleverde service helpen wij jouw bedrijf om sneller en nog beter schoon te maken. Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag sneller en beter te reinigen.

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke oplossing het meest geschikt is voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze exclusieve import merken