Werkwijze

Innovi staat voor kwaliteit en levert daarom alleen hoogwaardige machines afkomstig van toonaangevende fabrikanten zoals Intelblast, Tecnovap, Duplex en Steam-E. Doordat wij steven naar continue verbetering zijn we in staat altijd de meest effectieve en innovatieve reinigingsoplossingen te leveren.

De combinatie van kwaliteit en service maakt de producen van Innovi uniek in haar soort. Goed en periodiek onderhoud zorgt ervoor dat jij optimaal resultaat kunt behalen met jouw reinigingsoplossing. Als Innovi vinden wij het belangrijk jou technisch te ondersteunen. Innovi ontzorgt vanaf de installatiefase tot en met periodiek onderhoud.

Tevens zijn alle monteurs van Innovi VCA gecertificeerd. De reinigingsapparatuur worden gekeurd volgens de NEN 3140 normen. Onze technici worden periodiek bijgeschoold en maken uitsluitend gebruik van de originele fabrieksonderdelen.

Met onze reinigingsoplossingen en bijgeleverde service helpen wij jouw bedrijf om sneller en nog beter schoon te maken. Hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Bekijk dan de verschillende toepassingsmogelijkheden van onze reinigingsoplossingen.

Onze exclusieve merken

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.