the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Over ons

Bedrijfsprofiel

Bedrijfspand InnoviExclusief importeur/ specialist technische reinigingsoplossingen

We zijn ervan overtuigd dat reinigingsoplossingen niet alleen effectief ingezet dienen te worden, maar ook duurzaam. Vandaar onze slogan ‘the greenest way to  clean’! Hieraan geven wij invulling door specialist te zijn op het gebied van droogijsstralen en stoomreiniging. Daarbij zijn we exclusief importeur van een aantal toonaangevende fabrikanten zoals Intelblast, Tecnovap en Steam-E.

Samenwerking met diverse partners in de keten

Het interessante aan deze reinigingsoplossingen is dat deze geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen voor onder andere de foodbranche, industrie, automotive, zorg etc. We hebben hierbij inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de reinigingsmarkt. Om voor uw organisatie de beste milieuvriendelijke reinigingsoplossingen te leveren, werken we samen met diverse partners in de keten. Hierbij leveren we de bijbehorende service die u anno 2017 mag verwachten.

Vacatures

Vacatures InnoviHeb jij de genen om klanten op een servicegerichte enthousiaste manier van dienst te zijn? Lijkt je het leuk om in een team te werken die een bijdrage levert aan het milieuvriendelijk ondernemen en je als individu graag laat ontwikkelen?
Op dit moment hebben we voor het seizoen 2018-2019 de volgende vacatures open staan:

Afstudeeropdracht commerciële economie/ small business

Stage MBO commercieel medewerker of gerelateerd

Staat jouw vacature er niet tussen? Houd dan onze website in de gaten of stuur een open sollicitatie naar j.oost@innovibv.nl.
Wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Partners

Samen met onze partners staan we 24 uur per dag voor u klaar om u de beste milieuvriendelijke reinigingsoplossingen te leveren. Daarbij verleggen we graag onze grenzen om ons continu te verdiepen in de meest effectieve en efficiënte groene reinigingsoplossing.

We verbreden graag onze horizon!
Bent u op zoek naar een samenwerkingspartner als Innovi die het beste reinigingsconcept op een milieuvriendelijke manier voor haar klanten wil realiseren?
Wij komen graag met uw organisatie in contact. Wie weet vinden we aansluiting op elkaars bedrijfsactiviteiten!