the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Met meer dan 15 jaar ervaring is Innovi exclusief importeur en specialist van duurzame reinigingsoplossingen

Innovi is een dynamisch, vooruitstrevend bedrijf gericht op milieuvriendelijke reinigingsoplossingen, namelijk droogijsstralen en stoomreiniging. Onze missie is om met droogijs- en stoomtechnologie bedrijven te voorzien van effectieve, milieuvriendelijke en kwalitatief goede reinigingsoplossingen. Door het uitsluitend leveren van hoogwaardige machines afkomstig van toonaangevende fabrikanten als Intelblast, Tecnovap, Duplex en Steam-E, kunnen we dit doel bewerkstelligen.

 

Missie en visie

Ons streven is om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij de verschillende uitdagingen die zij ervaren. Volgens vele klanten doen we dit al op een succesvolle manier, dit willen we dan ook graag vol enthousiasme voortzetten. Wij als Innovi zijn nooit uitgeleerd! Wij vinden het erg belangrijk onze dienstverlening waar mogelijk te optimaliseren. Enerzijds door nog slimmere reinigingsoplossingen te bieden en anderzijds door onze dienstverlening uit te breiden.

Innovi is in 1999 opgericht door Gerrit Visser, specialist in duurzame reinigingsoplossingen. Innovi bestaat uit 5 werknemers en is sinds 2003 gevestigd aan de Afrikalaan 5 te Vroomshoop. Door jarenlange ervaring en het gebruik van nieuwe technieken en methodes kunnen we zeggen: Innovi maakt schoonmaken weer leuk!

Kwaliteit en service

Innovi staat voor kwaliteit en levert daarom alleen hoogwaardige machines afkomstig van toonaangevende fabrikanten zoals Intelblast, Tecnovap, Duplex en Steam-E. Doordat wij steven naar continue verbetering zijn we in staat altijd de meest effectieve en innovatieve reinigingsoplossingen te leveren.

De combinatie van kwaliteit en service maakt de producen van Innovi uniek in haar soort. Goed en periodiek onderhoud zorgt ervoor dat u optimaal resultaat kunt behalen met uw reinigingsoplossing. Wij als Innovi vinden het belangrijk u hierin te voorzien door middel van technische ondersteuning. Innovi ontzorgt vanaf de installatiefase tot en met periodiek onderhoud.

Tevens zijn alle monteurs van Innovi VCA gecertififeerd. De reinigingsapparatuur worden gekeurd volgens de NEN 3140 normen. Onze technici worden periodiek bijgeschoold en maken uitsluitend gebruik van de originele fabrieksonderdelen.

Met onze reinigingsoplossingen en bijgeleverde service helpen wij uw bedrijf om sneller en nog beter schoon te maken. Hoe wij uw bedrijf kunnen helpen? Bekijk dan de verschillende toepassingsmogelijkheden van onze reinigingsoplossingen.

MVO

Wij als Innovi zijn ervan overtuigd dat reinigingsoplossingen niet alleen effectief ingezet dienen te worden, maar ook duurzaam. Vandaar ook onze slogan: ‘the greenest way to clean’. Innovi investeert dan ook voortdurend in de bewustwording rondom duurzaamheid. Hoe onze machines bijdragen aan duurzaamheid? Onder andere door een enorme afname van het waterverbruik en chemische reinigingsmiddelen.

En dit brengt een extra voordeel met zich mee! De overheid stimuleert namelijk om voordelig te investeren in milieuvriendelijke technieken. Hier zijn wij erg blij mee. De aanschaf van een droogijsmachine levert u via de MIA en Vamil regeling een enorm fiscaal voordeel op. Wat deze regelingen precies inhouden?

  • Met het inzetten van de MIA voor de aanschaf van een droogijsstraalmachine profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Dit komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek.
  • Vanuit de Vamil regeling kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven.

Vacatures

Vacatures InnoviHeb jij de genen om klanten op een servicegerichte enthousiaste manier van dienst te zijn? Lijkt je het leuk om in een team te werken die een bijdrage levert aan het milieuvriendelijk ondernemen en je als individu graag laat ontwikkelen?
Op dit moment hebben we de volgende vacatures open staan:

Afstudeeropdracht commerciële economie/ small business

Stage MBO commercieel medewerker of gerelateerd/ small business

Staat jouw vacature er niet tussen? Houd dan onze website in de gaten of stuur een open sollicitatie naar j.oost@innovibv.nl.
Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Partners

Samen met onze partners staan we 24/7 voor u klaar om u de beste, milieuvriendelijke reinigingsoplossingen te leveren. We verleggen hierbij graag onze grenzen. Ons continue verdiepen in de meest effectieve, efficiënte en milieuvriendelijke reinigingsoplossingen vinden we erg belangrijk.

Bent u op zoek naar een samenwerkingspartner als Innovi die de meest effectieve en milieuvriendelijke reinigingsoplossingen voor haar klanten wil realiseren? Dan komen wij graag met u of uw organisatie in contact. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

partners innovi milieuvriendelijk reinigen stoom droogijs