Professionele stoomreiniger Evo

Compacte en krachtige stoomreinigers

Compact ontwerp

Laag verbruik

Milieuvriendelijk reinigen

Korte opwarmtijd

Compacte en krachtige professionele stoomreiniger

De Evo stoomreiniger is een compacte en wendbare stoomreiniger. Ideaal voor het gebruik in de facilitaire omgeving. Door de stoomreiniger te combineren met de handige accessoires zoals een stoommop is deze multi-inzetbaar. 

Ontvang advies over de Evo Stoomreinigers

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de Evo? Vul onderstaand formulier in en wil nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De unieke eigenschappen van de Evo

True Temp Technology

Het grootste voordeel van deze professionele stoomreiniger is dat het voorzien is van True Temp Technology. De watertank is van de boiler gescheiden waardoor je water kan bijvullen terwijl de machine heet is. Wanneer het boilervolume zal afnemen zal het automatisch vanuit de watertank doorgepompt worden. Zo kan je altijd blijven doorstomen.

 

stoomreiniger evo

Water en Chemie toevoer

De Evo  is standaard voorzien van een 3 liter watertank en optioneel met een 3 liter chemie tank en hot-water injection. De chemie toevoer kan je met het stoompistool regelen. De Chemie blijft gescheiden van de boiler.

 

Unieke accessoires

De Evo is voorzien van een july stoomslang. Op deze stoomslang kunnen diverse koppelstukken gemonteerd worden. Ieder koppelstuk heeft zijn eigen unieke eigenschappen. 

Bekijk accessoires July 6bar stoomslang

Folder July stoomslang toepassingen

Eenvoudige bediening via het stoompistool

De July slang die standaard bij de Evo zit is voorzien van een uitgebreid stoompistool met tiptoetsen waar je de verschillende functies rechtstreeks op kan regelen.

  • 3 standen stoomsterkte
  • Heetwater injectie (optioneel – Water editie)
  • Toevoer chemie (optioneel – DET editie)