Hofkens over huren stoom- en droogijsapparatuur van Innovi: ‘wij vragen, zij draaien’

Innovi is bekend als specialist en importeur in apparatuur en accessoires voor stoomreiniging en droogijsstralen. Minder bekend is het feit dat wij deze machines en toebehoren ook verhuren. Wij hebben op dit gebied een vaste klantenkring opgebouwd die graag gebruik maakt van onze service bij tijdelijke of extra reinigingsklussen. En we zien dat steeds meer partijen interesse krijgen voor onze huuropties in deze duurzame en deeleconomie.

Eén van de partijen die al meerdere jaren onze apparatuur huurt is Schoonmaakbedrijf Hofkens HIG uit Oosterhout. Wes Duurland, Assistent Uitvoerder Industriële Reiniging, vertelt waarom:

Hofkens HIG

“Als wij meerdere klussen tegelijkertijd hebben, waarbij we stoomreiniging of droogijsstralen inzetten, huren wij extra machines en benodigde tools bij Innovi.  Dit doen wij al jaren.
Wij hebben vier locaties in het land en kunnen onze eigen apparatuur niet tegelijk in meerdere regio’s inzetten. Afhankelijk van de uit te voeren projecten huren wij dan bijvoorbeeld een compressor en accessoires voor het droogijsstralen, kopen we het benodigde droogijs of huren we een stoomreinigingsunit.

We gebruiken stoomreiniging voor het verwijderen van onder andere stickers, en droogijsstralen wanneer er niet met water gereinigd mag worden, vaak bij food gerelateerde bedrijven.

Het team van Innovi verzorgt onze vraag uitstekend: ‘wij vragen, zij draaien’. De samenwerking met Innovi is fijn omdat zij helder communiceren, meedenken en goede service verlenen. Ook de tarieven die zij berekenen zijn aantrekkelijk. Het is gewoon prettig samenwerken met Gerrit Visser en zijn collega’s.”

Als Innovi-team zijn wij blij dat Hofkens tevreden is over onze apparatuur én onze service. Wij vullen hun vraag graag in.

Wilt u ook gebruik maken van onze huuropties? Om tijdelijk extra goed en duurzaam schoon te maken, zonder dat een hoge investering nodig is? Neem contact met ons op via info@innovibv.nl of bel 0546-660710. Wij adviseren u graag welke  apparatuur voor uw klus geschikt is.