”Schoonmaakkwaliteit transportbanden IQ-packing is door stoomreiniging verbeterd”

“In mijn onderzoek naar reinigingsmogelijkheden met stoom, kwam ik op de website van Innovi terecht. De slogan ‘the greenest way to clean’ sprak mij meteen aan. Ik belde met Gerrit Visser, we hadden direct een klik, hij begreep meteen wat wij zochten. Binnen ons bedrijf waren wij namelijk op zoek naar een meer grondige reinigingsmethode voor onze transportbanden. Deze transportbanden worden gebruikt voor het verpakken van biologische groenten en fruit voor de retail en tussenhandel.

Gerrit verzorgde voor ons een demonstratie met de Tecnovap stoomreiniger Steambox mini. Het resultaat van deze demonstratie overtuigde ons van de kwaliteit van stoomreiniging en wij besloten direct drie machines aan te schaffen voor onze drie vestingen.

Nu we de transportbanden met stoom reinigen is de schoonmaakkwaliteit veel beter geworden. Stoom reinigt intensief en je bereikt er alle hoekjes en gaatjes mee om bacteriën te doden. Daarbij gebruiken we minder reinigingsmiddelen wat beter voor het milieu is.

Om de stoomreinigers goed te blijven onderhouden hebben we een service- en garantieovereenkomst met Innovi afgesproken. Hiermee borgen we de continuïteit in reiniging.

Kortom, we zijn zeer tevreden over de toepassing van de stoomreinigers en de service van Innovi.”

Peter Splinter, IQ-packing