Reinig gordijnen professioneel met stoom

Wil je de gordijnen van bijvoorbeeld een zorglocatie reinigen? Zie je hier tegenop, omdat dit een tijdrovende bezigheid is? En maak je je zorgen dat het reinigen schade aan de gordijnen veroorzaakt? Zet je zorgen opzij. Met de inzet van een professionele stoomreiniger is deze klus in een mum van tijd geklaard. Met behoud van de kwaliteit van de gordijnen en optimaal schoon resultaat.

Waarom stoomreiniging inzetten voor gordijnen?

Het aanschaffen van gordijnen voor een locatie zoals een zorginstelling is een behoorlijke investering. Het is logisch dat je de kwaliteit en schone uitstraling wilt behouden. U kunt gordijnen laten wassen of stomen, afhankelijk van het materiaal, maar dat betekent dat je deze van de plek moet verwijderen en naar een wasserette/stomerij moet brengen. Het is gemakkelijker en efficiënter om een professionele stoomreiniger aan te schaffen. De gordijnen kunnen blijven hangen. Je kunt ter plekke de stoomreiniger inzetten.

Wat is de meerwaarde van stoomreinigen?

Met stoomreiniging reinig je op natuurlijke wijze. Een grondige, ontsmettende reiniging ontstaat door de hoge temperatuur van stoom. De stoom verwijdert het vuil moeiteloos zonder het onderliggende materiaaloppervlak te beschadigen. Er hoeft ook niet geboend te worden. Bovendien bereik je direct droog resultaat. Het levert je tijdwinst en kostenbesparing op; je bespaart op water en chemie. Chemieloos werken is daarbij prettig voor degene die schoonmaakt als ook de bewoners/gebruikers van een pand. Allergische reacties zijn verleden tijd.

Wat zijn de voordelen van het reinigen van gordijnen met stoom?

  • demontage is niet nodig
  • grondige reiniging zonder beschadiging aan oppervlak
  • tijdwinst
  • besparing op water en chemie
  • geen allergische reacties

Meer informatie?

Innovi helpt je graag met het reinigen en desinfecteren van uw gordijnen met de toepassing van stoom. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en delen onze kennis graag met jou. Indien je dit wenst, geven wij je advies over welke stoomreiniger voor jouw locatie en toepassing geschikt is. Wij hebben diverse stoomcleaners in ons assortiment. Wil je een demonstratie op locatie? Klik dan hier voor meer informatie. Heb je vragen? Bel ons gerust op 0546-660710.