SCHOONMAAKVAKDAGEN

Hét vakevenement voor schoonmakend Nederland!

schoonmaak vakdagen 2022 houten

ONTDEK DE INNOVATIES VAN REINIGING OP ONZE STAND 3.1

Op 15 en 16 november zijn de SchoonmaakVakdagen weer in de Expo in Houten. Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig. Onze stand staat in het teken van #SterkMetStoom. Kom ons bezoeken op stand nr 3.1 en laat je adviseren over alle mogelijkheden van reinigen.

Hier presenteren we alle ontwikkelingen op het gebied van duurzame reiniging. Maak kennis met de experts en ontdek de kracht van onze duurzame reinigingsoplossingen. Dat wil je toch niet missen?

Ontvang hier je gratis badge, de koffie staat klaar.

WAT TE VERWACHTEN OP STAND 3.1

Naast dat onze stand in het teken staat van #SterkMetStoom presenteren wij ‘de 4 werelden van professionele reiniging’ en worden er revolutionaire nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd. Benieuwd? Neem vast een kijkje:

#SterkMetStoom

Maak kennis met de experts in stoomreiniging. Ontdek hier hoe stoom je helpt om sneller, beter en duurzamer te reinigen! Bespaar tot 80% op water en reiniginsmiddelen. 

De innovatie in vloerreiniging

Ontdek hier de kracht van professionele vloerreiniging. Op onze stand presenteren we de nieuwste ontwikkelingen van onze Duplex vloerreinigers. Ontdek de kracht van de nieuwe UltraBrush

Professionele stofzuigers

Voor iedere uitdaging een specifieke oplossing. Maak kennis met de professionele stofzuigers van Sprintus. Of het nu gaat om stof, metaalspaanders of afval – alles wat voor het mondstuk past, wordt moeiteloos opgezogen.

Duurzame reinigingsmiddelen

Wij werken met enzymatische reinigingsmiddelen. Enzymatische reiniging neemt minder tijd in beslag met beter resultaat. Doordat de enzymen het vuil ‘knipt’ in wateroplosbare residuen ben je minder tijd kwijt om deze los te schrobben.

SNEAK PEAK: STOOMREINIGING OP HOOGTE

Eén van de innovaties die we op onze stand presenteren is het TESS systeem. Met dit systeem reinig je met stoom tot een hoogte van 15 meter. Dit zonder gebruik te maken van een gevaarlijke ladder.

Het systeem stelt de gebruiker in staat om veilig en efficiënt muren, plafonds en alle oppervlakken in elke ruimte, boven of onder vaste machines en installaties te reinigen, waardoor gespecialiseerde apparatuur zoals schaarliften niet meer nodig zijn.

SPECIALE BEURSACTIES

Voor de SchoonmaakVakdagen hebben wij een speciale actiekrant ontwikkeld met een selectie van reinigingstools voor efficiënte reiniging. Kan je niet wachten tot de beurs? Download hier de actiekrant:
  •  *
Actiekrant Innovi

ONZE TEVREDEN KLANTEN

quote_img
Schilten schoonmaak case

Patrick de Rover

SCHILTEN SCHOONMAAK

“We werkten al met Duplex vloerreinigers van Innovi en kozen vorig jaar ook voor hun sterke, degelijke Sprintus stofzuigers en eenschrijfmachines. Onlangs is daar een Duplex steamer bijgekomen voor de reiniging van vloerproblemen. Stoom kent een opmars in de markt en daar doen we graag aan mee.”  Lees verder

Bram Mensink

ASITO

Schoonmaakbedrijf Asito is geïnspireerd door de ‘5 professionele schoonmaaktrends 2022’. Twee van deze trends kregen de aandacht van Asito. Namelijk duurzaamheid en stoomreiniging. Lees verder

bo-rent stoomreinigers

Enrico Wijnbergen

BO-RENT

Bijzonder trots zijn wij om Bo-Rent te verwelkomen als onze nieuwe verhuurpartner voor de facilitaire markt. Bo-Rent start met ingang van 1 juli 2022, vanuit hun ruim 50 vestigingen met de verhuur van de Technovap stoomreinigers van Innovi BV.  Lees verder