Bezoek je Innovi tijdens de SchoonmaakVakdagen?

Op 12 en 13 november neemt Innovi deel aan de SchoonmaakVakdagen in Expo Houten. Om in te spelen op de groeiende belangstelling voor groene reinigingsoplossingen. Tijdens het vakevenement kun je, als bezoeker, op de Innovi-stand 08.06 terecht voor demonstraties van en kennisdeling over stoom- en droogijsreiniging en enzymatische reinigingsproducten.  Om zelf te ‘proeven’ en te ervaren wat deze methoden doen.

Dit jaar wordt het Nationaal vakevenement voor de complete schoonmaaksector voor de tweede maal georganiseerd. Na de kennismaking met het evenement in 2018, wil Innovi, als importeur en specialist in groene reinigingsoplossingen, dit jaar op de beursvloer niet ontbreken. Want zoals de organisatie noemt, is er tijdens de twee vakdagen ruimte voor innovatie, inspiratie en kennisoverdracht. “Daar kunnen wij aan bijdragen”, licht Gerrit Visser, directeur Innovi, toe.

“We merken dat steeds meer (schoonmaak)bedrijven op een duurzame manier willen reinigen. Met stoomreiniging, droogijsstralen en onze enzymatische reinigingsproducten komen we aan deze behoefte tegemoet. Samen willen wij streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. En dat kan met de inzet van stoom, droogijs en enzymen. Je maakt immers niet alleen sneller en beter schoon, je bespaart ook op water en chemie. De enzymatische reinigingsproducten zijn 100% natuurlijk en afbreekbaar. We vertellen graag over de vele voordelen die deze reinigingsmethoden bieden.”

Om jou, als bezoeker, kennis te laten maken met onze groene reinigingsoplossingen, geven wij op 12 en 13 november demonstraties. Zodat u zelf kunt zien en ervaren wat werken met stoom, droogijs en enzymen betekent. Zodat je vol duurzame inspiratie én kennis naar huis gaat.
Mis onze stand 08.06 op de SchoonmaakVakdagen niet. Kom langs, de koffie staat klaar!