the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Service

Goed en periodiek onderhoud aan uw reinigingsapparatuur, zoals een droogijsstraalmachine of stoomreiniger is van groot belang om storingsvrij & effectief te kunnen blijven reinigen. Wij vinden het belangrijk u hierin te voorzien door middel van onze technische ondersteuning! Dit begint bij de levering van de reinigingsapparatuur tot (indien gewenst) het periodieke onderhoud van de apparatuur. We beschikken hierbij over een service afdeling die o.a ervoor zorgt dat uw machines preventief worden onderhouden en reparaties snel worden uitgevoerd.

 

Continue ondersteuning: Service Overeenkomst

Naast de adhoc ondersteuning waarbij u op werkdagen op ons kunt rekenen, bieden wij aanvullende ondersteuning op uw reinigingsapparatuur door middel van 24/7 beschikbaarheid. Hiervan kunt u gebruik maken door middel van een Service Overeenkomst. Het grote voordeel van deze aanvullende ondersteuning is dat het de levensduur van uw reinigingsapparatuur verlengt en de storingen tot een minimum beperkt worden.

Deze Service Overeenkomst houdt in dat Innovi 24/7 service verleent aan uw aanschafte reinigingsapparatuur. Wij zullen hierbij (preventieve) technische controles en reparaties uitvoeren. Maar u kunt ook denken aan het, indien noodzakelijk, smeren en reinigen van apparatuur. We zullen hierbij periodiek (afhankelijk van de gebruikersintensiteit) uw reinigingsapparatuur controleren op mogelijke knelpunten en deze herstellen. Aanvullende wensen en vereisten zijn hierbij bespreekbaar.

Wat levert de service verlening uw organisatie op?

De dienstverlening vanuit de service overeenkomst levert u de volgende voordelen op:

  • Een langere levensduur van uw machine, waarbij u maximaal gebruik kunt maken van de prestaties van uw reinigingsapparatuur.
  • Kostenbesparing, doordat u preventief uw machine (laat) onderhouden. Tijdige vervanging van onderdelen bespaart u tevens kosten!
  • Bij een mogelijke storing zorgen wij, indien gewenst, voor vervangend reinigingsapparatuur binnen 24 uur op locatie.
  • Altijd inzicht in uw servicekosten.
  • Tevens verlengen wij de fabrieksgarantie van de aangeschafte reinigingsapparatuur naar 2 jaar. Normaliter heeft u op de aangeschafte
   reinigingsapparatuur standaard 1 jaar fabrieksgarantie!

Wij realiseren dit door onze snelheid, kennis van zaken en service op locatie!

Vragen?
Wij adviseren uw organisatie graag over de mogelijkheden van onze reinigingsmethoden. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op!

 • gerrit-visser
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwaliteitsborging

De combinatie van kwaliteit en service maakt de producten van Innovi uniek in haar soort. Goed en periodiek onderhoud zorgt ervoor dat u optimaal resultaat kunt behalen met uw reinigingsoplossing. Wij vinden het belangrijk u hierin te voorzien door middel van technische ondersteuning. Innovi ontzorgt vanaf de installatiefase tot en met periodiek onderhoud.

De monteurs van Innovi zijn VCA gecertificeerd. De reinigingsapparatuur worden gekeurd volgens de NEN 3140 normen. Onze technici worden periodiek bijgeschoold en maken uitsluitend gebruik van de originele fabrieksonderdelen.