Sprintus Artos nat- droogzuiger

De stofzuiger die perfect is voor het reinigen van gebouwen, industriële faciliteiten en werkplaatsen dankzij zijn kracht, compacte afmetingen en robuust ontwerp.

De nat- droogzuiger Artos is ook voorzien van een ‘blower functie’ wat ideaal is voor het uitblazen van hoekjes en gleuven die lastig te bereiken zijn. Bijvoorbeeld een auto of werktafel. De blaasfunctie is geïntegreerd aan de bovenkant van de machine en kan eenvoudig geactiveerd worden door de sluitzang aan de bovenkant te plaatsen.

Meer info >

189,00 ex. BTW

Sprintus Artos Nat- droogzuiger

Hoogwaardige, krachtige nat- droogzuiger voor een eerlijke prijs.

De stofzuiger is perfect voor het reinigen van gebouwen, industriële faciliteiten en werkplaatsen dankzij zijn kracht, compacte afmetingen en robuust ontwerp.

De Sprintus Artos nat- droogzuiger in de 30-liter klasse, overtuigt door zijn hoge kwaliteit en sensationele prijs-kwaliteitverhouding. Innovatieve kenmerken, zoals het cycloon-waterafscheidingssysteem met een betrouwbaar vlottersysteem en Hepa-13 motorfilter, onderscheidt de Artos duidelijk van de andere nat-/droogzuigermodellen in de instapklasse. Het brede chassis en de lange wielbasis maken van de Artos een bijzonder wendbare machine, die gemakkelijk over het te reinigen oppervlak kan worden gemanoeuvreerd.

De 360 mm brede vloerzuigmond in de basisuitvoering is uiterst gebruiksvriendelijk en kan worden omgebouwd van een natte vloerzuigmond naar een droge vloerzuigmond door eenvoudig de rubberen strips te verwisselen voor borstelstrips. Hoogwaardige componenten, zoals het sterke roestvrijstalen reservoir en de 1200 Watt motor, maken de Artos tot een robuuste en betrouwbare partner in de professionele schoonmaak.

 


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Voltage230V / 50 Hz
Max. vermogen1200 Watt
Geluidsniveau76 bB(A)
Debiet48 liter / sec
Max zuigkracht230 mbar
Container materiaalRVS
Containerinhoud30 Liter
Lengte voedingskabel7,5m
Lengte zuigslang2,5m
Diameter zuigslangØ32mm
Gewicht8,9 kg
Afmetingen42 x 38 x 63 cm (LxBxH)

 

Hulp nodig bij je keuze?

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend
een adviesgesprek aan met een van onze experts.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze exclusieve import merken