Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Stoomreinigers

Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond

Wilt u een professionele stoomreiniger kopen?

Innovi biedt u keus uit meerdere industriële stoomapparaten. Geschikt voor professioneel gebruik. U kunt stoomreinigers bij ons kopen én ook huren. Samen met u gaan we na welke stoommachine het beste geschikt is voor uw klus. Want voor iedere reinigingsproject is er een goede oplossing.

Innovi heeft jarenlange ervaring met de inzet van stoomreinigers. Wij zijn importeur van de professionele Tecnovap stoomapparaten. Wij bieden voor veel verschillende doeleinden stoomreinigers aan. Bent u Bakker? Heeft u een schoonmaakbedrijf? Werkt u in de grafische of automotive industrie? Voor ieder reinigingsvraagstuk hebben wij een oplossing.

Wat is de meerwaarde van een stoomreiniger?

Stoomreiniging is een nog relatief onbekende methode van reinigen. Terwijl dit zoveel meerwaarde kan bieden. Daar waar traditionele reiniging te kort schiet of waar reinigen met water niet gewenst is, biedt stoomreiniging uitkomst. Denk aan hardnekkige voedsel-, olie-, vet-, lijm-, hars-, inkt-, koolstof- of melkpoederresten. Met een stoomreiniger wordt het vuil losgeweekt en kunt u dit met een microvezel doek of afzuiging weghalen. Verwijdering van het vuil is afhankelijk van het type stoomreiniger dat u gebruikt (bij een stoomreiniger met stofzuiger wordt de vervuiling afgezogen). Bovendien reinigt u met een stoomcleaner milieuvriendelijk door besparing op water en chemie.

Een stoomreiniger kopen of huren?

U kunt bij ons zowel een professionele  stoomreinigingsmachine kopen en huren. Weet u niet welke machine het beste geschikt is in uw situatie? Wij adviseren u graag met een oplossing op maat.

Naast stoomreinigers kunt u bij ons ook de accessoires voor uw stoomreiniger kopen. Denk hierbij aan specifieke nozzles, borstels, pads en een microvezel doek. Ook deze producten zijn in onze webshop te vinden, deze accessoires geven u de mogelijkheid om 1 stoomreiniger voor meerdere reinigingsproblemen in te zetten.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.