the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Meerwaarde stoomreiniging

Stoomreiniging wordt steeds meer toegepast binnen diverse branches zoals de (food) industrie, automotive branche, horeca en zorg. Door de combinatie van de temperatuur, druk en mechanische kracht (cirkel van Sinner) reinigt u het oppervlak en moeilijk bereikbare plaatsten veel beter en sneller dan met de traditionele reinigingsmethode.

Stoomreiniging is een reinigingsmethode waarbij water aan de kook wordt gebracht in een afgesloten boiler. Het opwarmen van het water duurt enkele minuten, waarbij de temperatuur kan oplopen tot 180°C. Zodra de stoom het pistool verlaat is de temperatuur net onder de 100°C. In combinatie met de juiste accessoires zoals specifieke nozzles, borstels, pads en een microvezel doek kunnen uiteenlopende reinigingsproblemen worden opgelost.

Demo aanvragen

Toepassingen stoomreiniging

De toepassingen waarvoor een stoomreiniger ingezet kan worden is zeer breed. Denk hierbij aan oppervlakken die in aanraking komen met schimmels, kauwgom, etensresten, bacteriën, parasieten en andere vervuiling. Concreet kunt u denken aan het reinigen van (productie)machines, transportbanden, auto interieur & exterieur, transmissie(systemen), matrassen (bedwantsen), hotelkamers, keukens, welnesscentra etc. Ga voor meer informatie over de toepassingen naar deze link.

Auto exterieur reinigen

Preview video

Transportband reinigen

Preview video

Keuken reinigen

Preview video

Voordelen professionele stoomreiniger varianten van Tecnovap

De Tecnovap stoomreinigers zijn geschikt voor professioneel en industrieel gebruik. Het zijn dé krachtigste stoomreinigers in zijn soort! Daarnaast leveren ze de volgende voordelen:

  • Zeer effectief in gebruik, o.a. vanwege de hoge stoomproductie, zuinig energieverbruik en een vermindert waterverbruik tot wel 90%.
  • Geschikt voor initiële reiniging als het onderhoud en dieptereiniging van (complexe) oppervlakken.
  • Voorzien van innovatieve toepassingen. Zo onderscheiden de Tecnovap stoomreinigers zich doordat ze zéér kalkongevoelig zijn.
  • Minimaal tot géén chemie verbruik benodigd.
  • Milieuvriendelijk.

Graag laten wij u het verschil ervaren door middel van een demo!

De Tecnovap stoomreinigers zijn verkrijgbaar in 15 verschillende varianten. Het is ook mogelijk de stoomreiniger voor minimaal één werkweek te huren. Tevens kunnen wij uw reinigingsklus ook laten uitvoeren door één van onze partners.

Ga naar de Tecnovap stoomreinigers
Ga naar stoomreiniger huren

Meer informatie ontvangen over stoomreiniging?

Wilt u meer informatie over stoomreiniging en/of wilt u geadviseerd worden welke stoomreiniger het beste bij uw te behandelen oppervlak(ken) past? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in.

Een demo aanvragen?

Wij laten u graag uw organisatie de mogelijkheden van onze reinigingsmethoden, zoals droogijsstralen of stoomreiniging.
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met u op voor een afspraak.

  • gerrit-visser
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.