Stoomreiniging reinigt beter, droger en sneller

Schoonmaakbedrijf Kleentec werkt vaker met de duurzame reinigingsoplossingen van specialist Innovi. Toen het bedrijf advies nodig had over de reiniging van productiemachines in een foodomgeving, belden zij met eigenaar Gerrit Visser. Een bezoek en demo ter plekke bracht de oplossing in de vorm van stoomreiniging.

Ambulant objectleider Mohamed Deilami van schoonmaakbedrijf Kleentec is blij met de samenwerking met Innovi. “Als ik een vraag heb, bel ik en word ik heel snel geholpen. We hebben al diverse apparaten van Innovi in gebruik voor de schoonmaak bij onze opdrachtgevers, zoals stoomreinigers, hydroboxen en automatische transportband-reinigers.”

Kleentec blog

Advies voor droge reiniging
“Onlangs hadden we voor de reiniging van productiemachines op drie locaties advies nodig. Het betrof een foodomgeving en hier moest droger gereinigd worden, dus met zo min mogelijk water”, legt Mohamed uit. “Innovi adviseerde ons stoomreiniging. Ideaal omdat dit echt goed reinigt, geen storingen aan de apparatuur veroorzaakt en door de hoge temperatuur (184 graden) de transportbanden in één beurt meteen desinfecteert. Dat scheelt veel tijd en extra werk en is ook goed voor de natuur.”

Samenwerking Kleentec en Innovi
“Ik ben zeker tevreden over de samenwerking met Innovi”, bevestigt Mohamed. “We passen hun adviezen toe en de reiniging gaat goed. Daarbij weten we ook dat als er iets is, Innovi snel voor een oplossing zorgt, met een reparatie of een leenmachine, want de productie moet altijd door kunnen gaan. Conclusie: we kunnen vertrouwen op hun goede machines en service.”