Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor stoomreiniging?

Wil jij advies van onze experts?

Stoomreiniging
Snel, effectief en milieuvriendelijk

Innovi B.V. is importeur & specialist in professionele stoomreinigers. Wij hebben door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan, die wij graag met jou delen. Wij leggen uit wat stoomreiniging is, hoe stoomreiniging werkt, wat de toepassingsgebieden zijn en benoemen de voordelen van stoomreiniging. Zodat jij met verstand van zaken aan de slag kunt met professionele stoomreiniging, de manier om duurzaam en milieuvriendelijk schoon te maken.

reinigen met stoom

Op plekken waar traditioneel reinigen te kort schiet (moeilijk bereikbare plekken) of reinigen met (veel) water niet gewenst is, kan stoomreiniging de uitkomst zijn.

Ook op duurzaam vlak is stoomreiniging de toekomst. Stoom reinigt en desinfecteert zonder chemische middelen en je bespaart 80% water. Daarmee is stoomreiniging goed voor het milieu.

Stoom voor een effectieve reiniging

Stoomreiniging is een nog relatief onbekende methode van reinigen. Terwijl dit zoveel meerwaarde biedt! Met een stoomreiniger wordt het vuil losgeweekt en kun je dit met een microvezel doek of afzuiging weghalen. Verwijdering van het vuil is afhankelijk van het type stoomreiniger dat je gebruikt (bij een stoomreiniger met stofzuiger wordt de vervuiling afgezogen). Je maakt eenvoudig, sneller en beter schoon met de professionele/industriële stoomreinigers van Innovi.

Stoomreiniging
  • 20 jaar ervaring
  • Specialistisch advies
  • Milieuvriendelijke producten
  • 24/7 service

Benieuwd naar de mogelijkheden
van stoomreiniging voor jouw situatie?

Stoomreiniging

BREED TOEPASBARE OPLOSSING

Innovi biedt professionele stoomreinigers voor verschillende branches aan. Ben je bakker? Heb je een schoonmaakbedrijf? Werk je in de grafische of automotive industrie? Voor ieder, industrieel, reinigingsvraagstuk hebben wij een oplossing.

Onze referenties

Innovi Kennisbank

Waterrand reinigen zonder boenen en chemicaliën

Een vieze waterrand in het zwembad is niet het visitekaartje dat u wilt afgeven aan uw bezoekers, maar boenen is een tijdrovende klus en reinigen met chemicaliën is ook geen optie. Gebruik vanaf nu een stoomreiniger zodat uw zwembadrand er...Lees meer

Terugblik BakkersVak 2020

Op 1, 2 & 3 maart was Innovi weer te vinden op de Bakkersvak in Gorinchem, de beurs waar (banket)bakkers, ijsbereiders, chocolatiers, patissiers, horeca ondernemers en cateraars samenkomen om kennis te delen en inspiratie op te doen. Ook dit jaar...Lees meer

Stoom doodt virussen, bacteriën en ziektekiemen

Geeft deze ‘coronacrisis-tijd’ u ook zo’n dubbel gevoel? Enerzijds is het niet fijn om in onze vrijheid beperkt te moeten worden, maar een logisch gevolg. Anderzijds is het mooi om te ervaren dat hygiëne en desinfectie nu meer dan ooit...Lees meer

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.