Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Stoomreiniging voor dieptereiniging en ontsmetting

Reinig snel en efficiënt met stoom

Bespaar tot 80% water

Minimaal gebruik van chemicalien

Stoom elimineert meeste bacteriën

Elimineert onaangename geuren

Stoomreiniging is snel, effectief en milieuvriendelijk

Innovi B.V. is importeur & specialist in professionele stoomreinigers. Wij hebben door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan, die wij graag met jou delen. Wij leggen uit wat stoomreiniging is, hoe het werkt, wat de toepassingsgebieden zijn en benoemen de voordelen. Zodat jij met verstand van zaken aan de slag kunt met een professionele stoomreiniger, de manier om duurzaam en milieuvriendelijk schoon te maken. 

Met stoomreiniging profiteer je van: minder arbeidskosten, minder waterverbruik, minder slijtage, minder chemicaliën, minder schadelijk afval en bovenal een beter schoonmaakresultaat. Stoomreiniger huren? Dat is bij ons ook mogelijk!

stoomreiniging industrie

Effectief reinigen met stoom

Wil je effectief en hygiënisch oppervlakken reinigen met minimaal tot geen chemieverbruik? Stoomreiniging kan je hierbij ondersteunen! Er wordt nauwelijks tot geen chemie gebruikt, waardoor het grondwater niet wordt verontreinigd. Stoomreiniging reinigt veelal effectiever dan de traditionele reinigingsoplossingen en heeft een desinfecterende werking. 

Stoom is ook zeer geschikt voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken en het schoonmaken van naden en voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan productiemachines in de foodindustrie, sanitaire ruimtes en grootkeukens in de horeca en interieur en exterieur van auto’s en campers.

Verzorg dieptereiniging met stoom

Wat zijn de voordelen van stoomreinigen?

Met stoomreiniging heb je een waterbesparing tot wel 80%

Beperk het gebruik van reinigingsmiddelen tot 90%

Dieptereiniging met stoom. Met stoom bereik je de dieperliggende plekken en poriën

Ideaal voor complexe oppervlakken, stoom komt eenvoudig op moeilijk bereikbare plaatsen

Stoom elimineert onaangename geuren

Stoom voor een effectieve reiniging

Stoomreiniging is een nog relatief onbekende methode van reinigen. Terwijl dit zoveel meerwaarde biedt! Met een stoomreiniger wordt het vuil losgeweekt en kun je dit met een microvezel doek of afzuiging weghalen.

Verwijdering van het vuil is afhankelijk van het type stoomreiniger dat je gebruikt (bij een stoomreiniger met stofzuiger wordt de vervuiling afgezogen). Je maakt eenvoudig, sneller en beter schoon met de professionele/industriële stoomreinigers van Innovi.

Ontdek de kracht van stoomreiniging

Stoomreiniging

BREED TOEPASBARE OPLOSSING

Innovi biedt professionele stoomreinigers voor verschillende branches aan. Ben je bakker? Heb je een schoonmaakbedrijf? Werk je in de grafische of automotive industrie? Voor ieder, industrieel, reinigingsvraagstuk hebben wij een oplossing.

Stoomreiniging Innovi B.V.

Wij delen onze kennis graag via onze kennisbank

Whitepaper: De kracht van warm water en stoom

Het efficiënt, effectief en duurzaam reinigen met warm water en stoom.De dagelijkse schoonmaak moet steeds beter, sneller, efficiënter en duurzamer. Schoonmakers krijgen beperkte tijd om hun werk uit te voeren. Het is dus belangrijk voor een schoonmaakbedrijf om na te...Lees meer

Voor ieder reinigingsvraagstuk de juiste accessoire

Wil je een optimaal schoonmaakresultaat bereiken? Gebruik dan de juiste stoomreiniger accessoires. Breid jouw stoomreiniger uit met accessoires om diverse oppervlakken te kunnen reinigen. Op deze manier kun je je machine optimaal benutten en wordt schoonmaken een stuk gemakkelijker. Bij...Lees meer

Wist je dat het COVID-19 virus 2 dagen overleeft op hout?

Om te voorkomen dat het virus zich verder verspreid is reiniging extra belangrijk geworden. Wil jij de kans op besmetting ook zo klein mogelijk maken? Zorg er dan voor dat je de omgeving goed reinigt. Dit kan met  enzymatische reinigers....Lees meer

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.