the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Transportbandreiniging: sneller en beter schoon

Transportbanden kunnen vanaf nu sneller, eenvoudiger en vooral béter worden gereinigd dankzij het unieke transportbandreiniging systeem van Innovi/Tecnovap. Met dit systeem wordt de productielijn, in combinatie met een Tecnovap industriële stoomreiniger, snel, effectief en milieuvriendelijk gereinigd (indien gewenst volautomatisch). U kunt de transportbandreiniger zelfs inzetten terwijl u produceert, waardoor u continu beschikt over een schone transportband. Deze reinigingsmethode levert een enorme tijdwinst op en reinigt daarnaast vele malen beter dan de manuele methode. Een extra bijkomend voordeel is dat desinfectie in vele gevallen achterwege gelaten kan worden.

Vrijblijvend advies aanvragen >

 

De voordelen van onze transportbandreinigers:

  • Enorme tijdsbesparing
  • Kostenbesparend
  • Reiniging tijdens productie
  • Hoger hygiëne level
  • Geen reinigingsmiddelen
  • Water en milieu besparend
  • Verleng de levensduur

Vrijblijvend advies aanvragen >

Reinigt en ontsmet uw productielijn in één arbeidsgang

De transportbandreiniger in actie

Snel, effectief, milieuvriendelijk en kostenbesparend

Een transportband reinigen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De Tecnovap transportband reiniger is een continu reinigingssysteem dat snel, effectief en milieuvriendelijk reinigt terwijl u produceert.

Daarnaast bespaart u met een transportbandreiniger enorm veel kosten: de productie hoeft niet onderbroken te worden, u verlengt de levensduur van de transportband en daarnaast worden er geen reinigingsmiddelen gebruikt.

Vrijblijvend advies aanvragen >

De voordelen van transportbandreiniging

 

Enorme tijdsbesparing

De transportbandreiniger reinigt en ontsmet uw productielijn in één arbeidsgang en de productielijn is direct weer droog. Dit bespaart enorm in reinigingstijd!

Reiniging tijdens productie

Doordat u kunt reinigen tijdens de productie (de transportbandreiniger kan op de retourband geplaatst worden) hoeft u de productie niet meer stil te zetten om de band schoon te maken en kunt u onverminderd produceren!

Hoger hygiëne level

Doordat de stoom, via de transportbandreiniger, een dieptereiniging uitvoert en veel micro organismen doodt (ontsmet), bereikt u een verbluffend reinigingsresultaat. Daarnaast zal deze reinigingsmethode, door zijn eenvoud, frequenter ingezet worden. Dit levert structureel een enorme verbetering op van uw hygiëne level.

Geen reinigingsmiddelen

De transportbandreiniger maakt geen gebruik van reinigingsmiddelen. Dit betekent dat uw medewerkers niet blootgesteld worden aan de schadelijke (aerosols) gevolgen van chemie. Daarnaast bespaart u natuurlijk op de kosten van de reinigingsmiddelen.

Enorme kostenbesparing

Door de efficiëntie van het reinigingsproces bereikt u een enorme besparing op het arbeidsloon en de reinigingskosten

Water en milieu besparend

Doordat stoomreiniging in de cirkel van Sinner vooral gebruikt maakt van de temperatuur bent u veel minder water nodig (10 tot 15 liter per uur) en daarmee bereikt u tevens een enorme reductie van het afvalwater.

Levensduur van transportbanden wordt sterk vergroot

Door uw schakel- of spijlentransportband te reinigen heeft u minder slijtage,  wat een enorme verlenging van de levensduur oplevert. En…..veel minder transportband breuk.

Vrijblijvend advies aanvragen >

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij u wat voor uw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij bij u op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • gerrit-visser
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.