the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Vloerreiniging

De Duplex vloerreinigers zijn uitgerust met een krachtige stoomunit, bestaande uit een watertank en een boiler. De Duplex vloerreiniger is ontwikkeld voor onderhoud en reiniging van tapijten, inloopmatten, vloerbedekking, siergrind, marmer, leisteen, tegels en vinyl. Met de Duplex vloerreinigers reinigt u de meest hardnekkige vervuiling.

Vrijblijvend advies aanvragen >

 

De werking van de Duplex vloerreiniger

Voor u start met reinigen stelt u de gewenste borsteldruk in van de Duplex vloerreiniger door middel van de schakelaar aan de zijkant van de machine. Hoe ruwer de te reinigen vloer, hoe hoger de stand van de schakelaar. De machine wordt in werking gezet door aan het handvat van de machine te trekken. Door de hendel op het handvat in te drukken, wordt water en eventueel reinigingsmiddel gedoseerd vrijgegeven. De cilinderborstels die zich in de machine bevinden schrobben het vuil op roterende banden die het naar een centrale opvangbak transporteren. Deze opvangbak is gemakkelijk te verwijderen en te legen. De machine wordt uitgeschakeld door het handvat in de rechte stand te zetten.

duplex vloerreiniging schoon

De voordelen van een Duplex vloerreiniger

 

Multifunctioneel

De compacte Duplex vloerreiniger schrobt, borstelt en ontsmet in één beurt. Daarbij kan zowel nat als droog vuil effectief gereinigd worden.

Zeer effectief in gebruik

De Duplex vloerreiniger is zeer effectief in gebruik vanwege het grondige reinigingsvermogen. Duplex machines reinigen zowel in voor- als achterwaartse richting. Bovendien bent u in staat de vloer langs plinten, hoeken en onder meubels probleemloos te reinigen.

Minimaal waterverbruik

Het waterverbruik van de Duplex stoomreiniger is minimaal. Hierdoor is de vloer na het reinigen direct te belopen.

Multi-inzetbaar

De Duplex vloerreinigers zijn multi-inzetbaar. U kunt de vloerreiniger gebruiken voor zowel professioneel- als industrieel verbruik.

Milieuvriendelijk

Het gebruik van de Duplex vloerreiniger is zeer milieuvriendelijk. Naast dat de machine waterbesparend is, is het gebruik van chemische middelen veelal overbodig.

duplex vloerreiniger twee soorten

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij u wat voor uw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij bij u op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • gerrit-visser
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toepassingen Duplex vloerreiniger

De Duplex vloerreinigers zijn inzetbaar voor uiteenlopende toepassingen en branches binnen organisaties zowel intern als extern. De vloerreinigers worden gebruikt om bijvoorbeeld tapijt, vinyl, tegels, marmer of leisteen te reinigen. De vloerreinigers worden zowel voor professioneel als industrieel gebruik ingezet. De vloerreinigers van Duplex staan o.a. bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en effectieve reiniging. Twijfelt u of de Duplex vloerreiniger geschikt is voor uw toepassing? Vraag dan gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Tapijt

Vinyl

Tegels

Marmer