the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Vloerreiniging

Duplex vloerreinigers zijn uitgerust met een krachtige stoomunit, bestaande uit een watertank en een boiler. De unieke vloerreiniger is ontwikkeld voor onderhoud en reiniging van tapijten, inloopmatten, vloerbedekking, siergrind, marmer, leisteen, tegels en vinyl. Met de Duplex vloerreinigers reinigt u de meest hardnekkige vervuiling. Laat u overtuigen.

Vrijblijvend advies aanvragen >

 

De voordelen van de Duplex vloerreinigers

  • Enorme tijdsbesparing
  • Kostenbesparend
  • Reiniging tijdens productie
  • Hoger hygiëne level
  • Geen reinigingsmiddelen
  • Water en milieu besparend
  • Verleng de levensduur

Vrijblijvend advies aanvragen >

De Duplex stoomvloerreinigers

De Duplex stoomreiniger in actie

Snel, eenvoudig en milieuvriendelijk reinigen

Met een Duplex vloerreiniger reinigt u snel, eenvoudig en milieuvriendelijk vloeren. Doordat de borsteldruk verstelbaar is, is de Duplex vloerreiniger geschikt voor allerlei soorten vloeren.

Door de hendel op het handvat van de Duplex vloerreiniger in te drukken, kan eventueel reinigingsmiddel vrijgegeven worden. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Vrijblijvend advies aanvragen >

De voordelen van de Duplex vloerreiniger

 

Multifunctioneel

De compacte Duplex vloerreiniger schrobt, borstelt en ontsmet in één beurt. Daarbij kan zowel nat als droog vuil effectief gereinigd worden.

Zeer effectief in gebruik

De Duplex vloerreiniger is zeer effectief in gebruik vanwege het grondige reinigingsvermogen. Duplex machines reinigen zowel in voor- als achterwaartse richting. Bovendien bent u in staat de vloer langs plinten, hoeken en onder meubels probleemloos te reinigen.

Minimaal waterverbruik

Het waterverbruik van de Duplex stoomreiniger is minimaal. Hierdoor is de vloer na het reinigen direct te belopen.

Multi-inzetbaar

De Duplex vloerreinigers zijn multi-inzetbaar. U kunt de vloerreiniger gebruiken voor zowel professioneel- als industrieel verbruik.

Milieuvriendelijk

Het gebruik van de Duplex vloerreiniger is zeer milieuvriendelijk. Naast dat de machine waterbesparend is, is het gebruik van chemische middelen veelal overbodig.

Vrijblijvend advies aanvragen >

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij u wat voor uw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij bij u op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • gerrit-visser
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.