Bespaar water met stoomreiniging

Krijg advies van onze experts

Professionele hoogtereiniging

Hoe je met stoomreiniging water kan besparen

In vele branches is het gebruik van veel water een grote boosdoener, denk bijvoorbeeld aan de foodindustrie. Wanneer je op de traditionele manier wilt reinigen, dus met water, dan zou je een groot gedeelte van de productie stil moeten leggen. Met stoomreiniging is dit niet nodig waardoor je veel kostbare tijd bespaart.

Het waterverbruik van een traditionele hogedrukreiniger ligt tussen de 600-2000 liter per uur, terwijl je met een stoomreiniger slechts 10-50 liter water per uur verbruikt. De stoomreiniger is zeer geschikt voor gevoelige oppervlakken, aangezien het sneldrogend is, geen beschadiging brengt aan het te behandelen oppervlak en de aanwezigheid van waterdruppels beperkt is.

stoomreiniging badkamer

Besparen op water én reinigingsmiddel

Naast de enorme besparing op water heeft stoomreiniging nog een groot voordeel. Door de hoge temperatuur kan je dieptereiniging toepassen. Het doodt tot 99,9% van de bacteriën en virussen (COVID) zonder gebruik te maken van reinigingsmiddel.

Met stoom bereik je de dieperliggende plekken en poriën. Hierdoor verwijder je gemakkelijker dan met traditionele reinigingsmethoden vervuiling zoals voedselresten, melkpoeder, olie, vet, lijm, hars, inkt of koolstof.

Benieuwd hoe stoomreiniging jou kan helpen?

Ben je benieuwd hoe je stoomreiniging inzet bij je reinigingsklus? Laat ons je reinigingsuitdaging weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om je te adviseren in de mogelijkheden van stoomreiniging. 

Wil je stoomreiniging zelf uitproberen? Dan kan je bij ons al per dag een professionele stoomreiniger huren.

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke stoomreiniger het meest geschikt is voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat alleen de beste kwaliteit voldoende is

Diverse toepassingen stoomreiniging

Met stoomreiniging verwijder je graffiti en verflagen zonder gebruik te maken van chemie en/of afbijtmiddelen.

Het efficiënt reinigen van vloeren, muren en plafonds ging van plafonds, muren, ramen en vloeren zonder reinigingsmiddelen.

Gevels, kozijnen en houten objecten reinigen zonder beschadigingen.

Verwijderen van lijmlagen en kauwgom van objecten en vloeren.

Desinfecteren en geurbestrijding bij sanitaire ruimten

Een tijdelijke klus? Bij Innovi kan je de schoonmaakmachine eenvoudig en betaalbaar huren