Dakgootreiniging met de SkyVac

Veilig reinigen op hoogte

Reinigen tot een hoogte van 12 meter

Licht in gewicht

Hoogte inspectie met camera en display

Unieke accessoires voor optimale reiniging

Professionele hoogtereiniging

SkyVac hoogtereiniging

Reinigen op hoogte is vaak een tijdrovende en gevaarlijke klus. Je moet een ladder of hoogwerker regelen. Voor het effectief reinigen moet je dan meerdere malen die ladder opklimmen. Allemaal niet zonder gevaar.

Om op deze hoge en moeilijk te bereiken plaatsen efficiënt te reinigen is het SkyVac stofzuigsysteem de oplossing. Het systeem is door de koolstofvezel buizen ultra licht in gewicht en eenvoudig te koppelen op een stofzuiger. Hiermee kan je hoogte reinigen tot wel 12 meter. 

Uniek zuigsysteem op hoogte

Hoogte reinigen met de SkyVac

Licht in gewicht

Het buissysteem van de SkyVac is enorm licht in gewicht. Door gebruik te maken van koolstofvezel buizen is het gewicht slechts 197 gram per meter. Hierdoor kan je tot een hoogte van 12 meter het zuigsysteem met één persoon bedienen. Zo kan je op grote hoogte reinigen zonder gebruik te moeten maken van een gevaarlijke ladder of een dure hoogwerker.

Inspectie met camera

Geen goed zicht op het te reinigen oppervlak? Koppel de SkyCam aan het SkyVac zuigsysteem en je kan op grote hoogte meekijken tijdens het stofzuigen. Zo weet je zeker dat de moeilijk te bereiken plek ook echt stofvrij is. Op het display kan je real-time meekijken en je kan er een opname van maken om later terug te kijken of door te sturen naar derden. 

dakgootreiniging skyvac

Unieke accessoires

Voor het reinigen op hoogte zijn unieke accessoires ontwikkeld. Zo is er een zuigmond die handig om dikke buizen heen kan zuigen en een hoekstuk om op 155° of 65° graden te zuigen. Zo kan je echt iedere hoge en moeilijk te bereiken plek stofvrij maken. De SkyVac is als buizensysteem en als telescopisch systeem verkrijgbaar.

Laat je overtuigen

Ontdek zelf het gemak van de SkyVac Elite

Wil je graag zelf zien wat het gemak is van de SkyVac? Boek dan gratis en vrijblijvend een demo en wij komen het graag aan je laten zien. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Hidden
    Demo / offerte aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De hoogste kwaliteit in elk detail

De voordelen van het SkyVac zuigsysteem

Reikt tot wel 12 meter boven de grond met één medewerker

Maakt gebruik van de meest lichtste en best hanteerbare koolstofvezelstokken

Geen gevaarlijke ladder of hoogwerker meer nodig om te reinigen op hoogte

Koppel de SkyCam om een inspectie op hoogte mogelijk te maken

Unieke accessoires om het schoonmaken weer leuk te maken

Tijdelijke klus? De SkyVac is per dag te huur