Stofzuigers

Resultaat 1–15 van de 34 resultaten wordt getoond

Professionele stofzuigers voor alle uitdagingen

Voor iedere uitdaging een specifieke oplossing. De stofzuigers van Sprintus zijn breed inzetbaar. Zo zijn er stofzuigers voor de (zware) industrie en stofzuigers speciaal gemaakt voor de horeca. De krachtige droogzuigers van Sprintus zorgen in een mum van tijd voor perfecte reiniging. Of het nu gaat om stof, metaalspaanders of afval – alles wat voor het mondstuk past, wordt moeiteloos opgezogen. Combineer het met de praktische accessoires en je kan de vervuilding snel en effectief oplossen.

Duurzaam reinigen met een Sprintus stofzuiger

Sprintus stofzuigers en nat- droogzuigers staan voor duurzaamheid. Duurzaam denken en handelen zijn de leidende principes van Sprintus sinds de oprichting van het bedrijf in 2006. Verantwoord en duurzaam omgaan met hulpbronnen heeft de hoogste prioriteit. Door het optimale ontwerp zijn de machines van Sprintus duurzaam maar toch erg krachtig.

Voordelen van Sprintus machines

  • De meest geluidsarme stofzuigers
  • De lichtste in gewicht
  • De beste Ergonomische vorm
  • Traploos regelbare zuigkracht
  • Unieke accessoires

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.