Duurzaam reinigen met onze reinigingsmiddelen

Snelle, duurzame en milieuvriendelijke reiniging

Ontsmettende werking

Elimineert onaangename geuren

Milieuvriendelijke oplossing

Tot 80% minder waterverbruik

Efficiënt reinigen met duurzame reinigingsmiddelen

Het grondig reinigen van ruimtes en machines is essentieel voor de gezondheid. Vaak lijkt iets wel goed schoon te zijn maar toch blijft er vaak nog vervuiling achter dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Om echt effectief schoon te maken is het aan te raden om met de juiste tools en reinigingsmiddelen te werken. Innovi heeft voor bijna iedere schoonmaak uitdaging een passende oplossing. Wil je meer weten over duurzaam reinigen? Neem gerust contact met ons op en wij kunnen dan samen met jou kijken welke oplossing wij kunnen bieden.

Duurzaam ontwikkeld

Reinigen met een natuurlijk evenwicht

De belangrijkste ingrediënten van onze reinigingsmiddelen zijn op natuurlijke basis. Al onze middelen zijn erop gericht om de impact op het milieu te beperken. Naast dat deze producten beter zijn voor het milieu zijn zo ook veiliger in gebruik. Dit omdat er weinig tot geen chemie bij wordt gebruikt.

geurbeleving duurzaam reinigen

Aangename geurbeleving 

De geurproblematiek is een reëel probleem voor veel openbare plaatsen. (wegen, toiletten, marktpleinen, Dieren asiels, gezondheidzorg, medische en paramedische zorginstellingen, de tertraire sector, etc.). Om deze geuren te bestrijden, biedt een breed scala aan speciale producten die de verschillende problemen aanpakken.

De producten voor geurbehandeling bevatten de elementen van dennenhars, dat een fris en krachtig parfum vrijlaat dat de onaangename geuren direct maskeert.  

Ecologische reiniging

Voor ecologische reiniging maken wij gebruik van producten van Realco en ActionPin. Deze werken op basis van Enzymen. Dit is gebaseerd op een innovatieve technologie die de kracht van biologische afbraak van organisch materiaal combineert met de oplosmiddelen, ontvettings- en geurverdrijvende eigenschappen van bioderivaten van dennenhout en voldoet aan de dagelijkse reinigingsbehoeften. 

Voor de grondige schoonmaak 

Om virusverspreidingen tegen te gaan bij openbare ruimtes is het erg belangrijk om met professionele producten met de juiste eigenschappen schoon te maken. Te denken aan het schoon houden van onze dorpen en steden, openbare toiletten, multi-uni-woningen beheren, parkeergarages en sportcentra; allemaal zijn deze te reinigen met specifieke producten. 

Wil je weten welk product het meest geschikt is voor je schoonmaak klus? Neem contact met ons op en wij kunnen je van een passend advies voorzien. Onze reinigingsproducten zijn goed te combineren met onze stoomreinigers om een optimaal resultaat te behalen.

Ontdek de kracht van duurzaam reinigen

Wil je de kracht van enzymatisch reinigen ontdekken? Download onze whitepaper of vul onderstaand formulier in en wil nemen zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dieper en effectiever reinigen

Voordelen van duurzame reinigingsmiddelen

Beter niveau van hygiëne en dus minder risico op kruisbesmetting

PH-neutraal reinigen, niet irriterend of agressief. Beter voor mens en milieu

Heerlijke geurbeleving. Naast grondig reinigen ook een aangename geur

Enzymatisch reinigen is 100% biologisch afbreekbaar.

Sneller en efficiënter reinigen

Onze reinigingsproducten

Welk reinigingsmiddel heb je nodig?

Om te bepalen welk reinigingsmiddel je nodig hebt moet je eerst kijken wat het probleem is. Zo zijn er middelen voor geurbehandeling, middelen op basis van enzymen en middelen voor de grondige schoonmaak; bijvoorbeeld binnen de industrie of openbare ruimtes. Wij werken alleen met professionele producten met ieder specifieke eigenschappen.

Benieuwd naar de mogelijkheden
die wij jouw te bieden hebben?

Meer informatie aanvragen

Wil je meer informatie over de onze duurzame reinigingsoplossingen?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.