DUURZAME

REINIGINGSMIDDELEN

Snelle, duurzame en milieuvriendelijke reiniging

duurzame reinigingsmiddelen header afbeelding

BETER SCHOONMAKEN MET DUURZAME REINIGINGSMIDDELEN

Het grondig reinigen van ruimtes en machines is essentieel voor de gezondheid. Vaak lijkt iets wel goed schoon te zijn maar toch blijft er vaak nog vervuiling achter dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Om echt effectief schoon te maken is het aan te raden om met de juiste tools en reinigingsmiddelen te werken. Innovi heeft voor bijna iedere schoonmaak uitdaging een passende oplossing. Wil je meer weten over duurzaam reinigen? Neem gerust contact met ons op en wij kunnen dan samen met jou kijken welke oplossing wij kunnen bieden.

geurbeleving duurzaam reinigen

DOWNLOAD ONS EBOOK: DE 8 KRACHTEN VAN ENZYMATISCH REINIGEN

Wil je de 8 krachten van enzymatisch reinigen ontdekken? Download het Ebook en ontdek alle mogelijkheden van enzymatisch reinigen. Zo kan jij ook beter reinigen in minder tijd!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
enzymatisch reinigen

BETERE REINIGING IN MINDER TIJD

Wij werken met enzymatische reinigingsmiddelen. Enzymatische reiniging neemt minder tijd in beslag met beter resultaat. Doordat de enzymen het vuil ‘knipt’ in wateroplosbare residuen ben je minder tijd kwijt om deze los te schrobben.

Je kan hier al snel een tijdsbesparing van 70% op behalen ten opzichte van traditionele reiniging, waar je veel tijd verliest door het schrobben. Daarnaast is het ook beter voor de machines en producten, minder schrobben betekend minder krassen en slijtage. Het is zelfs doeltreffend voor het meest aangekoekte vuil.

VOOR ELKE UITDAGING HET JUISTE SCHOONMAAKMIDDEL

100% DUURZAME SCHOONMAAKMIDDELEN

Onze reinigingsmiddelen zijn voorzien van het ECO CERT en EcoLabel. Labels met als focus duurzame ontwikkeling. De componenten zijn van natuurlijke oorsprong, zowel de inhoud, verpakking als transport. 

Het kwaliteit systeem wordt jaarlijks geëvalueerd het is een wereldwijd erkent eco-label. Kortom ECO CERT en EcoLabel staan voor het beschermen van onze planeet en haar natuurlijke bronnen en voor het verminderen van overschot en afval waar mogelijk.

eco cert en ecolabel

ONZE TEVREDEN KLANTEN

quote_img
Van Kessel

Rick van der Wiel

VAN KESSEL TEELT- EN FRUITHANDEL

“We zochten vooral een oplossing om de grotere, ingeplande schoonmaakbeurten en de zomerschoonmaak effectiever aan te pakken. Stoom bied hierin de oplossing. Lees verder

Bram Mensink

ASITO

Schoonmaakbedrijf Asito is geïnspireerd door de ‘5 professionele schoonmaaktrends 2022’. Twee van deze trends kregen de aandacht van Asito. Namelijk duurzaamheid en stoomreiniging. Lees verder

bo-rent stoomreinigers

Enrico Wijnbergen

BO-RENT

Bijzonder trots zijn wij om Bo-Rent te verwelkomen als onze nieuwe verhuurpartner voor de facilitaire markt. Bo-Rent start met ingang van 1 juli 2022, vanuit hun ruim 50 vestigingen met de verhuur van de Technovap stoomreinigers van Innovi BV.  Lees verder

ONZE DUURZMAME REINIGINGSMIDDELEN