Droogijsstralen dé oplossing voor zware vervuiling

Snel en grondig reinigen met droogijs

Natuurlijke substantie

Veilig voor ondergrond

Geen uitvaltijd

Veilig voor electra

ONZE DROOGIJS OPLOSSINGEN

DROOGIJSSTRALEN VOOR GRONDIGE REINIGING

Wanneer reinigen met water taboe is en de vervuiling zwaar aanwezig is kan droogijsstralen je de oplossing bieden. Voor het droogijsstralen importeren wij droogijsstralers van het merk Eniceco Intelblast.

Door uitsluitend gebruik te maken van de bekende betrouwbare industriële componenten van Festo en Siemens, zorgt het ervoor dat onze apparatuur een lange levensduur heeft met betrouwbare prestaties. 

Garantie IBL

5 JAAR GARANTIE OP ONZE DROOGIJSSTRALERS

Bij het ontwikkelen van de droogijsstralers wordt uitsluitend  gebruik gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit, zoals Festo en Siemens.

En met een industrieel zwaar ontwerp bieden wij 5 jaar garantie op alle niet-scheurende en slijtende onderdelen.

ALTIJD DE JUISTE NOZZLES EN ACCESSOIRES

Wij bieden een breed scala aan mondstukken en accessoires om de beste reinigingsprestaties te bereiken. Bekijk hier het uitgebreide assortiment nozzles en accessoires voor de IBL droogijsstralers.

Tijdelijke reinigingsklus?

HUUR EEN DROOGIJSSTRALER

Heb je te maken met een kortdurend project en wil je met professionele apparatuur reinigen zonder hier een hoge investering voor te moeten doen? Bij ons kan je ook een droogijsstraler huren. Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.