MVO

Als Innovi zijn wij ervan overtuigd dat reinigingsoplossingen niet alleen effectief ingezet dienen te worden, maar ook duurzaam. Vandaar ook onze slogan: ‘the greenest way to clean’. Innovi investeert dan ook voortdurend in de bewustwording rondom duurzaamheid. Hoe onze machines bijdragen aan duurzaamheid? Onder andere door een enorme afname van het waterverbruik en chemische reinigingsmiddelen.

En dit brengt een extra voordeel met zich mee! De overheid stimuleert namelijk om voordelig te investeren in milieuvriendelijke technieken. Hier zijn wij erg blij mee. De aanschaf van een droogijsmachine levert jou via de MIA en Vamil regeling een enorm fiscaal voordeel op. Wat deze regelingen precies inhouden?

Met het inzetten van de MIA voor de aanschaf van een droogijsstraalmachine profiteer jij van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Dit komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek.

Vanuit de Vamil regeling kun je 75% van de investeringskosten afschrijven.

Innovi: duurzaam schoon op alle fronten

FOOD

Droogijsstralen en stoomreiniging wordt steeds vaker toegepast in de foodindustrie. Kom er hier achter waarom!

INDUSTRIE

Wil je op eenvoudige en efficiënte wijze machinereiniging en industriële schoonmaak verzorgen?

HORECA

Bespaar tijd op het schoonmaken van de vloer, keuken en appara- tuur. En voldoe tegelijker-tijd aan de gestelde hygiëne-eisen. Hoe?

the greenest way to clean