Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Wil jij jouw auto of onderdelen van jouw auto of oldtimer reinigen zonder demontage?

Wil jij advies van onze experts?

Met droogijsstralen en stoomreinigen is dit mogelijk! Deze milieuvriendelijke reinigingsoplossingen zijn zeer geschikt om vuil in hoeken en andere moeilijk bereikbare plekken te reinigen. Je reinigt effectief zonder de oppervlakte te beschadigen. Bovendien zorgt een stoomreiniger voor de auto direct voor een dieptereiniging. Na het gebruik van de reiniger is het oppervlak snel weer droog en klaar voor gebruik in enkele seconden! Schoonmaken wordt weer leuk!

Waar kun je droogijs en stoom zoal voor gebruiken binnen de automotive & transportsector?

Droogijsstralen en stoomreiniging zijn multi-inzetbaar binnen deze sectoren. Zo kun je een stoomapparaat gebruiken voor: 

Reinigen met de juiste methode

Kies je voor stoomreiniging of droogijsstralen?

Droogijsstralen wordt veelal ingezet om de eerste (hardnekkige) reiniging uit te voeren. Een professionele stoomcleaner wordt vervolgens ingezet om de schoonmaakwerkzaamheden te onderhouden. Stoomreiniging is ook de oplossing wanneer reinigen met droogijs te krachtig is of wanneer er een diepte reiniging toegepast moet worden. Naast het huren van een reinigingsapparaat kun je er ook voor kiezen om te stomen op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Autobekleding reinigen met stoom

Wil je dat jouw autobekleding er weer als nieuw uit ziet? Met een stoomreiniger reinig je niet alleen snel, maar ook effectief.

Stoomreiniger icm tornador
motorblok droogijsstralen

Motorblok reinigen droogijststralen

Met een droogijsstraalmachine kun je hardnekkige vervuiling van het motorblok verwijderen, zonder het oppervlak te beschadigen. Je kan droogijsstralen zonder dat je het motorblok moet demonteren.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.