Auto's sneller, beter en duurzaam reinigen

Efficiënt reinigen met de juiste reinigingstools

20 jaar ervaring

Deskundig advies

Milieuvriendelijk reinigen

24/7 service

Auto’s snel en grondig wassen

Om je auto grondig schoon te maken heb je verschillende reinigingsmethoden. Zo verwijder je met droogijsstralen tectyl van de bodem en met stoomreinigen reinig je de buiten en binnenkant van de auto. 

Stoomreinigen is zeer geschikt om vuil in hoeken en andere moeilijk bereikbare plekken te reinigen. Je reinigt de auto effectief zonder de oppervlakte te beschadigen. Bovendien zorgt een stoomreiniger voor de auto direct voor een dieptereiniging. Na het gebruik van de reiniger is het oppervlak snel weer droog en klaar voor gebruik in enkele seconden! Schoonmaken wordt weer leuk!

Bekijk de automotive stoomreinigers

Reinigen met de juiste tools

Hoe reinig je de auto grondig?

Voor het grondig reinigen van je auto zijn er twee reinigingsmethoden: Droogijsstralen en stoomreiniging. Droogijsstralen wordt veelal ingezet om de eerste (hardnekkige) reiniging uit te voeren. Een professionele stoomreiniger wordt vervolgens ingezet om de schoonmaakwerkzaamheden en car detailing uit te voeren. Stoomreiniging is ook de oplossing wanneer reinigen met droogijs te krachtig is of wanneer er een diepte reiniging toegepast moet worden. Naast het huren van een reinigingsapparaat kun je er ook voor kiezen om te stomen op locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Autobekleding reinigen met stoom

Wil je dat jouw autobekleding er weer als nieuw uit ziet? Met een stoomreiniger reinig je niet alleen snel, maar ook effectief. Met de juiste tools krijg je de autobekleding weer grondig schoon. Met stoomreiniging heb je een schoon en direct droog resultaat. Ook elimineert stoom de stof en stank. Zo laat je zonder reinigingsmiddelen je auto weer fris ruiken. 

autobekleding reinigen
motorblok droogijsstralen

Motorblok reinigen droogijsstralen

Met een droogijsstraalmachine verwijder je hardnekkige vervuiling van het motorblok zonder het oppervlak te beschadigen. Met droogijsstralen reinig je het motorblok zonder dat je deze moet demonteren. Wat veel tijdwinst oplevert.

Ontdek de kracht van droogijs en stoomreiniging

Wil je de voordelen weten en wat droogijsstralen en stoomreiniging voor jou kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan en dan kijken wij wat voor jou de beste reinigingsoplossing is. 

Laat in het formulier kort weten wat je reinigingsuitdaging is en dan zoeken wij samen naar een passende oplossing. Grondig reinigen zonder grote investering? Wij verhuren of leasen ook onze reinigingsoplossingen.

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke reinigingsmethode het meest geschikt is voor je reinigingsklus?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je auto weer echt goed schoon maken

Waar kun je droogijs en stoom zoal voor gebruiken binnen de automotive & transportsector?

Het ontgeuren en ontsmetten van jouw auto interieur

Het grondig reinigen van je auto exterieur

Het reinigen van hoeken en onderdelen die moelijk te bereiken zijn

Het verwijderen van teer-, rubber en lasrestanten in werkplaatsen

Tectyl verwijderen van de onderkant van de auto

Het reinigen van motoren, wielen en onderstellen

Het verwijderen van autobelettering

Auto interieur weer als nieuw met stoomreiniging

Morssink Car Cleaning
Morssink Car Cleaning@MorssinkCarCleaning
Lees verder
Deze werkbussen gaan weer schoon de weg op💪🏼Stoomreiniging met de Tecnovap stoomreiniger ✅ Innovi B.V.