Het Innovi Team, specialisten in reinigingsoplossingen

Ons team bestaat uit betrokken medewerkers. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om je zo goed mogelijk te helpen.

Gerrit Visser
Algemeen Directeur 

Een gedreven, gepassioneerde ondernemer met een oprecht oog voor duurzaamheid en het bieden van innovatieve reinigingsoplossingen. Onze maatschappelijke betrokkenheid drijft ons ertoe de mens centraal te stellen.
Lees verder >

Danny Grooters
Commercieel Directeur

Als Commercieel Directeur bij Innovi, ligt mijn passie in het leiden van ons team naar nieuwe hoogten, terwijl we streven naar duurzame oplossingen. Met het bevorderen van innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen, ben ik vastbesloten om een positieve impact te creëren en bij te dragen aan een schonere wereld.

Judith Holtkamp
Sr. Key Account – Marketing Manager

Samen tot de beste en meest duurzame reinigingsoplossing komen is mijn uitdaging. Met samen bedoel ik jou en ons team. De combinatie van kwaliteit en service maakt onze producten uniek in haar soort. Ik adviseer je graag wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is.
Lees verder >

 

Daphne Smit
Commercieel Medewerkster 

Als commercieel medewerker staat voor mij langdurige relatie voorop. Ik ga voor de beste kwaliteit in zowel samenwerking als product. Ik ben altijd bereid om extra stappen te zetten om de behoeften van onze klanten te overtreffen. Binnen ons team stuur ik tevens de logistieke processen aan om ervoor te zorgen dat alles naadloos verloopt. 

Maurice Prijs
Technisch Support & Advies

Als technisch support advies medewerker sta ik paraat om uw vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden. Met uitgebreide expertise en een toegewijde aanpak, streven we ernaar om uw technische uitdagingen snel en efficiënt aan te pakken, zodat u met vertrouwen verder kunt.

Ahmad Bakbash
Accountmanager

Als sales medewerker ondersteun ik de sales binnen- en buitendienst. Ik zorg dat het klantcontact soepel verloopt en geef op locatie waar nodig demonstraties van onze reinigingsoplossingen.

Lees verder >

Inez Jansen Innovi team
Inèz Jansen
Marketing en content creatie

Mijn passie ligt in online marketing en content creatie. Binnen Innovi ben ik verantwoordelijk voor onze online aanwezigheid en werk ik aan het vormgeven van de nieuwsbrieven tot het onderhouden van de website en het creëren van creatieve content die onze boodschap tot leven brengt. 

Ik geloof sterk in de kracht van zichtbaarheid en ben trots om deel uit te maken van het Innovi-team.

Dominique van Leeuwen
Monteur / Technische dienst

Als monteur in de technische dienst is het mijn passie om innovatieve oplossingen te vinden en onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun technische dromen. Bij Innovi streven we naar perfectie, en ik ben blij dat ik daar elke dag mijn steentje aan kan bijdragen.

Remon Veltink
Logistiek Medewerker

Als logistiek medewerker bij Innovi ben ik verantwoordelijk voor de  operationele processen. Van het picken van orders, tot het opslaan van inkomende goederen en het plannen en verzendklaar maken van bestellingen. 

Naast mijn logistieke taken ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van machines en materialen. 

hans
Hans Potgieter
Logistiek technisch medewerker

Als logistiek technisch medewerker vind ik het belangrijk om onze logistieke processen soepel te laten verlopen. Ik ben altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan en oplossingen te vinden om de logistieke doelstellingen van ons bedrijf te bereiken.

Roelof
Roelof Reinders
Monteur

Als monteur zorg ik dat de machines het juiste onderhoud krijgen. Ik ondersteun de technische dienst met het uitvoeren van de servicebeurten en verleen specialistisch onderhoud aan de machines.

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om de prestaties en efficiëntie van de machines te verbeteren.