Het Innovi Team, specialisten in reinigingsoplossingen

Ons team bestaat uit betrokken medewerkers. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om je zo goed mogelijk te helpen.

over ons judith holtkamp
Judith Holtkamp
Directeur

Samen tot de beste en meest duurzame reinigingsoplossing komen is mijn uitdaging. Met samen bedoel ik jou en ons team. De combinatie van kwaliteit en service maakt onze producten uniek in haar soort. Ik adviseer je graag wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is.

Gerrit Visser Innovi
Gerrit Visser
Eigenaar Innovi

Gedreven, gepassioneerde ondernemer met oprecht oog voor duurzaamheid en het bieden van innovatieve reinigingsoplossingen. Maatschappelijk betrokken en stelt de mens centraal.

Chris Koerhuis
Sales Binnendienst

Als sales binnendienst staat klantgerichtheid voorop. Ik denk graag met je mee om samen tot een passende duurzame reinigingsoplossing te komen.

susan meijer torny - innovi bv
Susan Meijer-Torny
Accountmanager
Als accountmanager staat voor mij langdurige relatie voorop. Ik ga voor de beste kwaliteit in zowel samenwerking al product.
Ahmad Bakbash
Junior sales medewerker

Als sales medewerker ondersteun ik de sales binnen- en buitendienst. Ik zorg dat het klantcontact soepel verloopt en geef op locatie waar nodig demonstraties van onze reinigingsoplossingen.

Vincent Vloedgraven Innovi team
Vincent Vloedgraven
Marketeer

Als marketeer zorg ik dat de klant altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen van onze duurzame reinigingsoplossingen. Daarnaast biedt ik ondersteuning aan het salesteam om samen het beste resultaat voor jou te behalen.

Maurice prijs innovi team
Maurice Prijs
Technische Dienst

Ik zorg dat alle machines in topconditie blijven. Ik werk vanuit de eigen werkplaats of ik kom bij de klanten op locatie de machine voor reparatie of periodiek onderhoud te voorzien. Hier is geen uitdaging te groot. 

Roelof Reinders
Monteur

Als monteur zorg ik dat de machines het juiste onderhoud krijgen.  Ik ondersteun de technische dienst met het uitvoeren van de servicebeurten en verleen specialistisch onderhoud aan de machines.

Marloes Kleine Snuverink Innovi team
Marloes kleine Snuverink
Administratie

Als medewerker administratie ben ik een expert op het gebied van financiën. Ik ondersteun de directie bij het besturen en beheersen van de organisatie. Daarnaast zorg ik dat de facturatie soepel verloopt. 

Youssef Barrok
Magazijn medewerker

Als Magazijn medewerker zorg ik een juiste afhandeling bij laden en lossen van orders. Daast logistiek help ik ook bij technische dienst. Ook spring ik bij met hand-en-spandiensten voor logistiek en onderhoud.