Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Over Innovi

Met meer dan 20 jaar ervaring is Innovi exclusief importeur en specialist van duurzame reinigingsoplossingen

Innovi is een dynamisch, vooruitstrevend bedrijf gericht op milieuvriendelijke reinigingsoplossingen, namelijk droogijsstralen en stoomreiniging. Onze missie is om met droogijs- en stoomtechnologie bedrijven te voorzien van effectieve, milieuvriendelijke en kwalitatief goede reinigingsoplossingen. Door het uitsluitend leveren van hoogwaardige machines afkomstig van toonaangevende fabrikanten als Intelblast, Tecnovap, Duplex en Steam-E, kunnen we dit doel bewerkstelligen.

Kwaliteit en service

Innovi staat voor kwaliteit en levert daarom alleen hoogwaardige machines afkomstig van toonaangevende fabrikanten zoals Intelblast, Tecnovap, Duplex en Steam-E. Doordat wij steven naar continue verbetering zijn we in staat altijd de meest effectieve en innovatieve reinigingsoplossingen te leveren.

De combinatie van kwaliteit en service maakt de producen van Innovi uniek in haar soort. Goed en periodiek onderhoud zorgt ervoor dat jij optimaal resultaat kunt behalen met jouw reinigingsoplossing. Als Innovi vinden wij het belangrijk je hierin (technisch) te ondersteunen. Innovi ontzorgt vanaf de installatiefase tot en met periodiek onderhoud.

Tevens zijn alle monteurs van Innovi VCA gecertificeerd. De reinigingsapparatuur worden gekeurd volgens de NEN 3140 normen. Onze technici worden periodiek bijgeschoold en maken uitsluitend gebruik van de originele fabrieksonderdelen.

Met onze reinigingsoplossingen en bijgeleverde service helpen wij jouw bedrijf om sneller en nog beter schoon te maken. Hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Bekijk de mogelijkheden van onze reinigingsoplossingen.

Onze exclusieve merken

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.