Innovi, exclusief importeur en specialist in duurzame reinigingsoplossingen

Meer dan 20 jaar ervaring in duurzame reinigingsoplossingen

Innovi is importeur & specialist op gebied van milieuvriendelijke reinigingsoplossingen. Waarbij onze focus met name op stoom en droogijs oplossingen ligt. Onze missie is om bedrijven te voorzien van effectieve, milieuvriendelijke en kwalitatief goede reinigingsoplossingen. Dit realiseren wij door het uitsluitend leveren van hoogwaardige machines afkomstig van toonaangevende fabrikanten als Intelblast, Tecnovap, Duplex, Sprintus, Starmix, Realco en Action Pin.

Kwaliteit en service

Innovi staat voor kwaliteit en levert daarom alleen hoogwaardige machines afkomstig van toonaangevende fabrikanten zoals Intelblast, Tecnovap, Duplex, Sprintus, Realco en Action Pin. Doordat wij steven naar continue verbetering zijn we in staat altijd de meest effectieve en innovatieve reinigingsoplossingen te leveren.

De combinatie van kwaliteit en service maakt de producen van Innovi uniek in haar soort. Goed en periodiek onderhoud zorgt ervoor dat jij optimaal resultaat kunt behalen met onze reinigingsoplossing. Als Innovi vinden wij het belangrijk je hierin (technisch) te ondersteunen. Innovi ontzorgt vanaf de installatiefase tot en met periodiek onderhoud.

Tevens zijn onze monteurs van Innovi VCA gecertificeerd. De reinigingsapparatuur worden gekeurd volgens de NEN 3140 normen. Onze technici worden periodiek bijgeschoold en maken uitsluitend gebruik van de originele fabrieksonderdelen.

Met onze reinigingsoplossingen en bijgeleverde service helpen wij jouw bedrijf om sneller en nog beter schoon te maken. Hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Informeer naar mogelijkheden van onze reinigingsoplossingen.

Onze exclusieve import merken