Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor vloerreiniging?

Krijg advies van onze experts

Vloerreiniging
Snel, effectief en milieuvriendelijk

Vloerreiniging klinkt heel eenvoudig en dat is het ook! Als je de juiste vloerreinigingsmachine van Innovi hebt, voor de juiste vloer. Op zoek naar informatie over het professioneel reinigen van vloeren, ook met stoom? Je bent bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies. Innovi is specialist & importeur van Duplex en Haaga vloerreinigers. Wij weten goed welke reiniger voor welke vloer geschikt is om efficiënt en effectief te kunnen reinigen.

voor elke vloer

Of het nu gaat om een houten vloer, een vloer van natuursteen, marmer, linoleum, tegels, parket, leistenen of keramiek. Na gebruik van één van onze vloerreinigers, wel of niet met stoom, ziet jouw vloer er weer als nieuw uit. Vloeren reinigen kan op allerlei manieren en de beste reiniging voor welke vloer leggen we hieronder verder uit. Wanneer kun je het beste een vloer vegen, een vloer schrobben of een vloer stomen? 

Vegen, schrobben of stomen?

Als je jouw vloeren wilt reinigen zijn er verschillende opties. Afhankelijk van welke vloer je wilt schoonmaken onderscheiden wij bij Innovi drie verschillende reinigingsmethodes. Het vegen van grofvuil, het schrobben en tegelijkertijd (op)dweilen van vloeren en vloeren reinigen met stoom. Bij Innovi zijn wij voor duurzaam schoonmaken, met zo weinig mogelijk water en zo min mogelijk chemische middelen. The greenest way to clean!

Duplex roltrapreiniger
Duplex stoom vloerreiniger

Duplex vloerreinigers

Een Duplex vloerreiniger is de ideale machine om dieptereiniging van de vloer uit te voeren. Heb je te maken een vloerstructuur die lastig te reinigen is? Met een Duplex vloerreiniger is dit geen enkel probleem. Het vuil komt via de cilindrische borstels in de opvangbak terecht. De Duplex vloerreinigers zijn tevens verkrijgbaar in een variant met stoom. Hierdoor wordt het oppervlak nog beter gereinigd en bacteriën en schimmels worden gedood. Bekijk alle producten in de webshop met Duplex vloerreinigers.

Haaga veegmachines

Haaga veegmachines zijn het slimme alternatief voor een bezem. Het vuil wordt opgevangen in de opvangbak, waardoor je het niet meer hoeft op te vegen. De Haaga veegmachines zijn tevens leverbaar met accu. Deze machines zijn nog makkelijker voor te bewegen en daardoor extra gebruiksvriendelijk. Bekijk alle producten op de Haaga veegmachines website.

Haaga veegmachine op parkeerplaats

20 jaar ervaring

Deskundig advies

Milieuvriendelijke oplossingen

24/7 service

Benieuwd naar de mogelijkheden
van vloerreiniging voor jouw situatie?

Vloerreiniging

BREED TOEPASBARE OPLOSSING

Innovi heeft vloerreinigers voor elke vloer, geschikt voor elke branche. Van gietvloeren, tegelvloeren, vloerbedekking en tapijt en van grind tot relief vloeren. Voor elke toepassing een geschikte machine. 

Duplex Turbo onderkant

Onze referenties

Innovi Kennisbank

Blog: Een vloerreinigingscase om blij van te worden

Onlangs werden wij benaderd door een facilitair verantwoordelijke van een kantoorgebouw. Zij was geïnteresseerd in een demonstratie met een vloerreinigingsmachine omdat de aanwezige tegelvloer met wat dieperliggende voegen en een pvc-vloer niet meer goed schoon werden. De vloerreiniging werd altijd...Lees meer

Duplex Turbo: de echte alleskunner!

Heb je te maken met oneffen vloeren? Bijvoorbeeld tapijt, siergrind of relieftegels? Ga dan voor de Duplex Turbo. Deze machine veegt, schrobt, zuigt en droogt volledig in één beurt. De dubbele borstels komen goed bij alle oneffenheden. Het resultaat is...Lees meer

Vieze kleine ruimtes? Ervaar de Mi-TOR!

De Mi-TOR reinigt traptreden, kleine hoekjes zoals randen, plinten. Daarnaast is polijsten, micro-polijsten, de-waxen en wassen ook geen probleem. De Mi-TOR is licht in gewicht en makkelijk in gebruik, uitermate geschikt voor het reinigen van randen en vloerhoeken bijvoorbeeld in...Lees meer

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.