Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor vloerreiniging?

Wil jij advies van onze experts?

Vloerreiniging
Snel, effectief en milieuvriendelijk

Vloerreiniging klinkt heel eenvoudig en dat is het ook! Als je de juiste vloerreinigingsmachine van Innovi hebt, voor de juiste vloer. Op zoek naar informatie over het professioneel reinigen van vloeren, ook met stoom? Je bent bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies. Innovi is specialist & importeur van Duplex vloerreinigers en Tecnovap vloer stoomreinigers en heeft jarenlange ervaring met de inzet van haar vloer(stoom)reinigers. Wij weten goed welke reiniger voor welke vloer geschikt is om efficiënt en effectief te kunnen reinigen.

Haaga veegmachines

Ben je op zoek naar veegmachines voor binnen en buiten van Haaga? Ga hier naar debetreffende webshop van Haaga veegmachines.

voor elke vloer

Of het nu gaat om een houten vloer, een vloer van natuursteen, marmer, linoleum, tegels, parket, leistenen of keramiek. Na gebruik van één van onze vloerreinigers, wel of niet met stoom, ziet jouw vloer er weer als nieuw uit. Vloeren reinigen kan op allerlei manieren en de beste reiniging voor welke vloer leggen we hieronder verder uit. Wanneer kun je het beste een vloer vegen, een vloer schrobben of een vloer stomen? 

Vegen, schrobben of stomen?

Als je jouw vloeren wilt reinigen zijn er verschillende opties.  Afhankelijk van welke vloer je wilt schoonmaken onderscheiden wij bij Innovi drie verschillende reinigingsmethodes. Het vegen van grof vuil, het schrobben en tegelijkertijd (op)dweilen van vloeren en vloeren reinigen met stoom. Bij Innovi zijn wij voor duurzaam schoonmaken, met zo weinig mogelijk water en zo min mogelijk chemische middelen. The greenest way to clean!

Tegelmuur reinigen met stoom
  • 20 jaar ervaring
  • Specialistisch advies
  • Milieuvriendelijke producten
  • 24/7 service

Benieuwd naar de mogelijkheden
van vloerreiniging voor jouw situatie?

Vloerreiniging

BREED TOEPASBARE OPLOSSING

Innovi heeft vloerreinigers voor elke vloer, geschikt voor elke branche. Van gietvloeren, tegelvloeren, vloerbedekking en tapijt en van grind tot relief vloeren. Voor elke toepassing een geschikte machine. 

Reinigen met droogijsstraalmachine.

Onze referenties

Innovi Kennisbank

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.