DROOGIJSSTRALEN

IJSKOUD DE BESTE

Innovi, dé exclusieve importeur Intelblast droogijs producten
IBL 3000 droogijsstraler

HOE WERKT DROOGIJSSTRALEN?

Droogijsstralen is een volledig droge reinigingsoplossing waarmee droogijs-korrels van -78°C met perslucht op de vervuiling wordt geschoten.

De combinatie van de kracht en de lage temperatuur zorgt voor een thermo-shock waardoor zelfs de meest zware vervuiling loslaat zonder de ondergrond te beschadigen. Na gebruik vervliegt het droogijs, hiermee heb je geen restafval na schoonmaak.

DOWNLOAD HIER HET EBOOK OVER DROOGIJSSTALEN

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en toepassingen van droogijsstralen? Download dan ons Ebook en ontdek alles over droogijsstralen.

Vul onderstaand formulier in en ontvang je Ebook direct op je e-mail.

  •  *
Ebook droogijsstralen

WAAROM KIEZEN VOOR DROOGIJSSTRALEN?

DE KRACHT VAN DROOGIJSSTRALEN

ONZE TEVREDEN KLANTEN

falk droogijsstralen

Jan Verwoerd

Falk Bouwsystemen

Onze rollenbanen en slats waar de geproduceerde panelen over heen glijden moeten vlekkeloos schoon zijn, evenals het schuimstation. Dat kan alleen met droogijsstralen. Lees verder

droogijsstralen referentie

Martijn Nijhuis

Nijhuis Reiniging

Nijhuis Reiniging verzorgt complexe industriële reiniging en reinigt alles wat de meeste schoonmaakbedrijven laten liggen’ in verband met gevaarlijke situaties en risico’s. Hiervoor biedt droogijsstralen ons de oplossing. Lees verder

SUBSIDIE MOGELIJKHEDEN DROOGIJSSTRALEN

De droogijstraalunit is een milieuvriendelijke investering, waardoor u bij aanschaf van de unit gebruik kunt maken van zowel de MIA als VAMIL regeling.

Hiermee wordt uw onderneming beloont met een fiscaal voordeel. Let wel op: de aanvraag dient binnen 3 maand na ondertekening van de opdrachtbevestiging digitaal ingediend te zijn bij de RVO.

mia vamil regeling

HET TOTAALCONCEPT DROOGIJSSTRALEN

Heb je een kortlopend project of wil je de droogijsstraler uitproberen? Wij regelen het! Bij ons kan je de droogijsstraler, compressor én het droogijs bestellen. Het huren van een droogijsstraler kan al per dag. Huur je een week dan krijg je 20% korting. 

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een demo op locatie te geven. Tijdens deze demo presenteren wij de werking van de machine. Het is mogelijk om aansluitend op de demo de machine te huren of aan te schaffen. Voor het aanschaffen zijn er ook termijnbetalingen mogelijk.

ONTVANG ADVIES OVER DROOGIJSSTRALEN

Wil je droogijsstralen inzetten maar weet je niet waar je moet beginnen? Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis advies over welke oplossing voor jou het beste is.

Hidden