‘De flexibiliteit van Innovi is heel groot’

Jan Verwoerd van Falk Bouwsystemen in Ede deelt zijn mening over de samenwerking met Innovi met betrekking tot droogijsstralen. Lees zijn review:

Wij hebben te maken met het reinigen van productiefaciliteiten. Wij produceren Sandwich Panelen voor dak & wand en damwandplaten voor gevels. Onze rollenbanen en slats waar de geproduceerde panelen over heen glijden moeten vlekkeloos schoon zijn, evenals het schuimstation. Dat kan alleen met droogijsstralen. Stralen beschadigt het oppervlak niet. De Sandwich Panelen bestaan uit staal, zowel gecoat (HPS) als ongecoat, hierop mogen geen krassen komen. Ook leiden onze infraroodcamera’s, motoren en kabels niet onder deze natuurlijke reinigingsmethode onder hoge druk (12 bar).”

Droogijsstralen en goede service!

“Zelf werk ik nu vier jaar bij Falk. Mijn voorgangers werkten al samen met Innovi en ik ben dit blijven doen. Waarom? Omdat ik zeer tevreden ben over deze samenwerking. In onze business is het belangrijk om snel te kunnen schakelen. Dat kan met Innovi. De flexibiliteit van het bedrijf en van Gerrit Visser is heel groot.

Falk heeft meerdere vestigingen en op iedere vestiging een eigen droogijs-straalunit. Zo kunnen we op meerdere plekken tegelijk reinigen. Onze productiefaciliteiten fluctueren. Als ergens iets stilvalt, pakken we dat moment direct aan om te reinigen. Dan bellen we Gerrit met de vraag: ‘kan je droogijs leveren?’ Hij is hierin afhankelijk van zijn leverancier, maar in 9 van de 10 keer lukt het hem dit voor ons te regelen.

Dit is een voorbeeld van het goed nakomen van afspraken door Innovi. Gerrit zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. De prijs-/kwaliteitverhouding is perfect! Tel daar ook de menselijke factor bij op want zakelijk regelen is voor ons belangrijk. Maar fijn contact, luisteren, begrijpen en daadkracht is ook erg plezierig.”

Klik hier voor meer informatie over droogijsstralen.
Klik hier voor een filmpje over Falk Bouwsystemen.