De nieuwste technologie en kwaliteit in elk detail

Sprintus stofzuigers, de nieuwe generatie stofzuigers en nat- droogzuigers

De meest geluidsarme stofzuigers

De beste ergonomische vormgeving

Sterk en robuust materiaal

Unieke accessoires beschikbaar

Professionele stofzuigers voor vele uitdagingen

Voor iedere uitdaging een specifieke oplossing. De stofzuigers van Sprintus zijn breed inzetbaar. Zo zijn er stofzuigers voor de (zware) industrie en stofzuigers speciaal gemaakt voor de horeca of zorg.  De krachtige stofzuigers en nat- droogzuigers van Sprintus zorgen in een mum van tijd voor perfecte reiniging. Of het nu gaat om stof, metaalspaanders of afval – alles wat voor het mondstuk past, wordt moeiteloos opgezogen. Combineer het met de praktische accessoires en je kan de vervuiling snel en effectief oplossen.

Voor elke uitdaging een passende oplossing

De veelzijdigheid van de Sprintus stofzuiger

Sprintus heeft een breed assortiment aan stofzuigers met unieke accessoires. Voor iedere uitdaging is er een geschikte machine beschikbaar. Wil je weten welke machine het beste is voor de klus? Wij kunnen je hiermee helpen en vrijblijvend advies te geven.

Welke stofzuiger heb je nodig?

Om te bepalen welke stofzuiger voor jou het meest geschikt is, moet goed weten waar je deze voor wilt gebruiken. 

Maar als je in de schoonmaak werkt, wil je een kleinere en meer wendbare stofzuiger. Dan is een stofzuiger uit de Era EVO een goede oplossing. Deze is compact en krachtig. En voor de hygiëne zijn er speciale HEPA 13 filters beschikbaar. Deze filteren de fijnstof bij de uitblaas van de machines.

Als je veel met water werkt, heeft Sprintus ook meerdere varianten nat- droogzuigers voor jou. Ieder type met zijn eigen wateropname en containerinhoud. Zo is de vloer weer snel droog en schoon. Werk je echt met heel veel water? Dan is de Heros een goede oplossing, die het water ook afpompt via een externe slang.

De stofzuiger die met je meegaat 

De Sprintus BoostiX is een licht gewicht en ergonomische rugzakstofzuiger. Ideaal voor het reinigen van trappenhuizen, voertuigen voor openbaar vervoer, vliegtuigen of grote zalen met zitplaatsen, bijv. Bioscopen en theaters. Het lage gewicht in combinatie met een hoog draagcomfort maakt lange werkintervallen mogelijk.

Het volledig gevoerde en ergonomische draagsysteem met standaard borstband kan individueel aan elke gebruiker worden aangepast. Het goed ontworpen draagsysteem zorgt voor een prettige speling tussen je rug en de rugzakstofzuiger. De lucht kan circuleren en warmteopbouw wordt voorkomen. En last but not least… Geen snoer om overheen te struikelen, wel zo veilig!

Data driven stofzuigen

De Sprintus ERA Pro stofzuiger kan via een app gekoppeld worden en centraal beheerd worden in jouw eigen data managementsysteem. Zo weet je precies welke stofzuiger hoeveel uur gewerkt heeft en waar deze staat. Wel zo handig! Via het systeem kun je ook automatisch rapporten uitdraaien van de prestaties. Bij een error lees je via de app eenvoudig wat het probleem is.

Slim en efficiënt schoonmaken 

De voordelen van Sprintus stofzuigers

De meest geluidsarme professionele stofzuigers

De lichtste stofzuigers in iedere klasse

De beste ergonomische vormgeving en perfect wendbaar

Slimme data-driven stofzuigers, inzicht in de prestaties

Traploos regelbare zuigkracht, voor iedere ondergrond de oplossing

Unieke accessoires om stofzuigen weer leuk te maken

Welkom in het nieuwe tijdperk van stofzuigers

De Sprintus ERA serie stofzuigers

De Sprintus ERA serie zet nieuwe normen in de branche en symboliseert een nieuw tijdperk in professionele reiniging. Ongekende features vinden hun weg naar deze modelserie, die bestaat uit de drie modellen, EVO, TEC en PRO, en die vooral verschillen qua uitrusting. Naast het opvallende moderne en open ontwerp, combineren alle modellen het geïntegreerde kabeloprolsysteem en een fluisterstille werking.

De Sprintus rugzakstofzuiger

De Sprintus BoostiX 36V is een professionele rugzakstofzuiger. Met twee krachtige 18-V lithium-ion batterijen kan je hier tot een uur mee stofzuigen. Met een gewicht van 5,4kg en ergonomisch ontwerp is het een prettige rugzak die ook nog eens kan stofzuigen.

De Sprintus nat- droogzuigers

De nat- droogzuigers van Sprintus bestaan uit een pakket van duurzame zuigers van 30 tot 55 liter voor elke uitdaging, groot of klein. Met handige kenmerken zoals een eenvoudige leging en een robuust uiterlijk, is geen klus te nat.

Benieuwd naar de mogelijkheden
die wij jouw te bieden hebben?