Wil je zorginstellingen sneller en beter schoonmaken? Verzorg dieptereiniging & ontsmetting met stoom!

Krijg advies van onze experts

Wil je zorginstellingen effectiever reinigen?

Om de schoonmaakkwaliteit en -uitstraling hoog te houden en veel voorkomende vervuilingen direct te verhelpen? Met stoomreiniging kun je de schoonmaak ergonomisch beter en sneller uitvoeren. Bovendien levert deze werkwijze een schoner resultaat op. Met stoomreiniging verzorg je op professionele wijze dieptereiniging & ontsmetting van bijvoorbeeld bedden, stoelen, vloeren, sanitair en andere apparaten binnen de zorginstellingen. Ook gevoelige en moeilijk bereikbare oppervlakken kunt u gemakkelijk reinigen met stoom. Met direct droog resultaat.

De voordelen van stoomreiniging

Voor veel zorginstellingen is stoomreiniging nog een relatief onbekende reinigingsmethode. Deze methode biedt de zorgsector echter veel voordelen. De ontsmettende werking van stoom verkleint namelijk de gezondheidsrisico’s. Bovendien wordt het chemieverbruik gereduceerd met circa 80% ten opzichte van de traditionele reinigingsmethoden. Wel zo gezond en prettig voor de bewoners, bezoekers en schoonmakers van de zorginstellingen. Daarbij is stoomreiniging ook veilig werken. Tijdens de reiniging wordt minimaal water gebruikt. Hierdoor is het behandelde oppervlak direct na schoonmaak droog. Dit geldt dus ook voor bijvoorbeeld een vloer, dus er ontstaat geen glij- of valgevaar.

Meer informatie over het reinigen binnen de zorgsector?

Wil je meer informatie over de toepassingen van droogijsstralen of stoomreiniging binnen de zorgsector? Laat ons je reinigingsuitdaging weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een oplossing te bieden. 

Heb je een kort reinigingsproject en heb je snel een industriële reinigingsmachine nodig? Huur dan een professionele stoomreiniger bij ons.

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke stoomreiniger het meest geschikt is voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat alleen de beste kwaliteit voldoende is

Stoomreiniging binnen de zorgsector

Het schoonmaken en ontsmetten van de wandelgangen

Dieptereiniging van vloeren en wachtkamers

Het reinigen van rolstoelen en rollators

Het ontsmetten en reinigen van risicovolle contactoppervlakken

Het ontsmetten van operatietafels, kabinetten en medische apparatuur

Het reinigen en ontsmetten van de matrassen en bedlinnen

Het reinigen van de sanitaire ruimtes

De juiste tools voor automotive cleaning

Desinfectiemiddel vernevelaar (fogger)

De ontsmettingsmiddel vernevelaar wordt gebruikt om desinfectiemiddelen op het oppervlak te vernevelen. Toepasbaar bij de July 6 bar slang.