Wil je zorginstellingen sneller en beter schoonmaken? Verzorg dieptereiniging & ontsmetting met stoom!

Krijg advies van onze experts

Wil je zorginstellingen effectiever reinigen? Om de schoonmaakkwaliteit en -uitstraling hoog te houden en veel voorkomende vervuilingen direct te verhelpen? Met stoomreiniging kun je de schoonmaak ergonomisch beter en sneller uitvoeren. Bovendien levert deze werkwijze een schoner resultaat op. Met stoomreiniging verzorg je op professionele wijze dieptereiniging & ontsmetting van bijvoorbeeld bedden, stoelen, vloeren, sanitair en andere apparaten binnen de zorginstellingen. Ook gevoelige en moeilijk bereikbare oppervlakken kunt u gemakkelijk reinigen met stoom. Met direct droog resultaat.

De voordelen van stoomreiniging

Voor veel zorginstellingen is stoomreiniging nog een relatief onbekende reinigingsmethode. Deze methode biedt de zorgsector echter veel voordelen. De ontsmettende werking van stoom verkleint namelijk de gezondheidsrisico’s. Bovendien wordt het chemieverbruik gereduceerd met circa 80% ten opzichte van de traditionele reinigingsmethoden. Wel zo gezond en prettig voor de bewoners, bezoekers en schoonmakers van de zorginstellingen. Daarbij is stoomreiniging ook veilig werken. Tijdens de reiniging wordt minimaal water gebruikt. Hierdoor is het behandelde oppervlak direct na schoonmaak droog. Dit geldt dus ook voor bijvoorbeeld een vloer, dus er ontstaat bijvoorbeeld geen glij- of valgevaar.

Waar kan je stoom zoal voor gebruiken binnen de zorgsector?

Stoomreiniging is multi-inzetbaar binnen de zorgsector. Zo kan je deze reinigingsoplossingen gebruiken voor:

  • Het schoonmaken en ontsmetten van de wandelgangen
  • Dieptereiniging van vloeren en wachtkamers;
  • Het reinigen van rolstoelen en rollators;
  • Het ontsmetten en reinigen van risicovolle contactoppervlakken waaronder operatietafels, kabinetten, medische- en orthopedische apparatuur, sanitair, matrassen en bedlijnen.
 
 

Voor elke situatie een duurzame oplossing

Maak het verschil met stoomreinigen

Wanneer kies je voor stoomreiniging? Wij geven je een aantal oplossingen waar stoomreinigen de uitkomst is. Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.

Monitoring

De Tecnovap stoomreinigers zijn voorzien van monitoring met betrekking tot vitale functies zoals temperatuurmeting, conditie element en een druk- en urenteller. Stoomreiniging is in vele gevallen een betere methode dan chloorhoudende desinfectie. Daarnaast zijn de behandelde oppervlakken direct droog en schoon.

Wanneer kies ik voor stoomreiniging?

Stoomreiniging is ideaal in te zetten om de schoonmaakwerkzaamheden te onderhouden. Stoomreiniging is ook de oplossing wanneer reinigen met droogijs te krachtig is of wanneer er een dieptereiniging toegepast moet worden.

stoomreiniging desinfectie

Professionele stoomreiniger, speciaal voor de zorgsector

Combineer de kracht van stoom met de schoonheid van desinfectie

Door de jaren heen hebben we een enorme know-how opgebouwd met betrekking tot specialistische reiniging. Met deze kennis hebben wij een nieuw concept ontwikkeld. 

Stoomreiniger Evo Sanitizer

Het totaalconcept voor schoonmaak, ontwikkeld voor de zorgsector.

  • Compact ontwerp, gemakkelijk om in smalle ruimtes en hoeken te komen
  • Unieke “True Temp” boiler technologie, na het hervullen direct weer inzetbaar
  • Combineer stoom met desinfectie met de Fogger Vernevelaar

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.