De stofzuiger die met je meegaat

Sprintus BoostiX 36V

Ergonomisch vormgegeven

Looptijd tot 42 minuten

Oplaadtijd maximaal
60 minuten

Unieke accessoires

Sprintus BoostiX rugzakstofzuiger

De Sprintus BoostiX 36V is een professionele rugzakstofzuiger. Met twee krachtige 18-V lithium-ion batterijen kan je hier tot 42 minuten mee stofzuigen. Met een gewicht van 5,4kg en ergonomisch ontwerp is het een prettige rugzak die ook nog eens kan stofzuigen.

Ideaal voor het reinigen van trappenhuizen, voertuigen voor openbaar vervoer, vliegtuigen of grote zalen met zitplaatsen, bijv. Bioscopen en theaters. Het lage gewicht in combinatie met een hoog draagcomfort maakt lange werkintervallen mogelijk. Het volledig gevoerde en ergonomische draagsysteem met standaard borstband kan individueel aan elke gebruiker worden aangepast. Het goed ontworpen draagsysteem zorgt voor een prettige speling tussen je rug en de rugzakstofzuiger. De lucht kan circuleren en warmteopbouw wordt voorkomen. En last but not least… Geen snoer om overheen te struikelen, wel zo veilig!

Rugstofzuiger Sprintus Boostix

Ideaal voor het reinigen van trappenhuizen, openbaar vervoer of grote zalen met zitplaatsen, zoals bioscopen of theaters. Het lage gewicht in combinatie met het hoge comfort maakt lange werkintervallen mogelijk.

Specificaties:

Voltage 36 V
Max. vermogen 300 Watt
Geluidsniveau 67 bB(A)
Container materiaal Plastic
Containerinhoud 6 Liter
Filterzak inhoud 5 Liter
2x Li-ion batterij 18V, 5Ah
Lengte zuigslang 1,3m
Diameter zuigslang Ø32mm
Gewicht 6,6 kg
Afmetingen 49,6 x 26 x 21,6 cm (LxBxH)
 

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over de mogelijkheden van de Sprintus Boostix rugstofzuiger? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwaliteit in elk detail

De kracht van de Sprintus BoostiX 36V

in serie geschakelde 18 V-batterijen garanderen een looptijd tot 42 minuten

de dubbele snellader zorgt voor een oplaadtijd binnen een uur

hoogwaardig en comfortabel draagsysteem

360° draaibaar scharnier, grenzeloze wendbaarheid

handige opbergruimte voor accessoires

stofzuiger die met unieke accessoires het schoonmaken weer leuk maakt

Uniek in zijn soort

Sprintus BoostiX 36V kenmerken

Ergonomisch ontwerp

De Sprintus BoostiX 36V is voorzien van een hoogwaardig en comfortabel draagsysteem. Hij is standaard voorzien van een borstband die voor elke gebruiker individueel kan worden aangepast. Ook zit er ruimte tussen de rug en stofzuiger wat warmteopbouw voorkomt.

Krachtige batterij

De twee lithium-ion batterijen zorgen voor een gemiddelde looptijd van 30 minuten. Je kan ook overschakelen naar een ECO-modus om de looptijd tot 42 minuten te verlengen. Deze batterijen zijn binnen een uur weer volledig opgeladen. 

360 graden stofzuigen

De rugzakstofzuiger is voorzien van een 360 ° draaibaar scharnier, deze zorgt voor grenzeloze wendbaarheid. Perfect te gebruiken in smalle gangen, trappenhuizen en kamers waar je de draai lastig kan maken.