STOOMREINIGING OP HOOGTE

Stoom en afzuiging tot wel 15 meter hoogte!

stoomreiniging op hoogte met TESS

STOOMREINIGING OP HOOGTE: TIL DE HYGIËNE NAAR EEN HOGER NIVEAU

Met de Tecnovap TESS hoogte stoomreiniger reinig je met stoom tot een hoogte van 15 meter. Het systeem is ontworpen om de hygiënenormen hoger te maken dan ooit voor mogelijk werd gehouden, waardoor een veiligere en schonere omgeving ontstaat voor zowel klanten als werknemers.

Het systeem levert droge stoom op hoge temperatuur aan het oppervlak, reinigt en ontsmet het, terwijl het vocht wordt weggezogen. Veiligheid, efficiëntie, ROI, alles in één systeem, ontworpen voor één gebruiker. Het systeem maakt gebruik van koolstofbuizen van 1.25m per stuk die eenvoudig te koppelen zijn tot een maximale hoogte van 15 meter.

Tecnovap hoogte stoomreinigen en afzuiging

DE UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN HET TESS HOOGTE SYSTEEM

Het systeem stelt de gebruiker in staat om veilig en efficiënt muren, plafonds en alle oppervlakken in elke ruimte, boven of onder vaste machines en installaties te reinigen, waardoor gespecialiseerde apparatuur zoals schaarliften niet meer nodig zijn. Dit creëert een nieuwe “best practice” voor alle industrieën en fabrikanten wereldwijd.

Het systeem bestaat uit losse koolstof buizen van 1.25m per stuk die eenvoudig en veilig te koppelen zijn om tot een hoogte van maximaal 15 meter met stoom te reinigen. Het systeem is te koppelen aan de professionele stoomreinigers van Tecnovap.
Tecnovap hoogte reiniging
+

Bedieningspaneel voor stoomsterkte, afzuiging, heet water injectie en toevoeging reinigingsmiddel.

+

Diverse accessoires beschikbaar

+

Ultra lichte buizen van 1.25m per stuk. Eenvoudig te koppelen met veilige sluiting

STOOMREINIGING: SNELLER, BETER EN HYGIËNISCHER REINIGEN

Bacteriën en virussen dodend
0 %

ONZE TEVREDEN KLANTEN

quote_img
Van Kessel

Rick van der Wiel

VAN KESSEL TEELT- EN FRUITHANDEL

“We zochten vooral een oplossing om de grotere, ingeplande schoonmaakbeurten en de zomerschoonmaak effectiever aan te pakken. Stoom bied hierin de oplossing. Lees verder

Bram Mensink

ASITO

Schoonmaakbedrijf Asito is geïnspireerd door de ‘5 professionele schoonmaaktrends 2022’. Twee van deze trends kregen de aandacht van Asito. Namelijk duurzaamheid en stoomreiniging. Lees verder

bo-rent stoomreinigers

Enrico Wijnbergen

BO-RENT

Bijzonder trots zijn wij om Bo-Rent te verwelkomen als onze nieuwe verhuurpartner voor de facilitaire markt. Bo-Rent start met ingang van 1 juli 2022, vanuit hun ruim 50 vestigingen met de verhuur van de Technovap stoomreinigers van Innovi BV.  Lees verder

DEMO OF OFFERTE AANVRAGEN

Wil je zelf de kracht van de Tecnovap TESS hoogte stoomreiniger ervaren of direct een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hidden
    Demo / offerte aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.