De juiste hulpmaterialen maken de klus makkelijker

Sneller reinigen met de juiste hulpmaterialen

Ruime keuze aan microvezeldoeken

Volledig ingerichte werkwagens

Sneller en efficiënter reinigen

Deskundig advies

Werk slimmer met de juiste hulpmaterialen

Door het kiezen van de juiste hulpmaterialen zal het werk sneller en aangenamer verlopen. Zo werk je sneller als je met een werkwagen direct alle juiste middelen binnen handbereid hebt of je kan eenvoudig de vloer moppen met onze op microvezeldoeken. 

Altijd de juiste middelen binnen handbereik

Ervaar het gemak van een werkwagen

Wanneer je werkt met een volledig ingerichte werkwagen heb je altijd de juiste middelen binnen handbereik. Zo kan je sneller en effectiever reinigen. De werkwagens zijn volledig naar smaak in te richten en wij geven je daar graag advies bij.

Professionele werkwagens, onmisbaar voor de schoonmakers

Om het werk van de schoonmakers te verlichten bieden werkwagens de uitkomst. Een goede werkwagen is een onmisbaar hulpmiddel voor de schoonmakers. Hierdoor hoeven ze niet met zware emmers te tillen en hebben we altijd de juiste middelen bij de hand. Hiermee besparen ze veel tijd en zullen ze minder te hoeven tillen.

De werkwagens zijn zo in te richten dat er ook een stofzuiger of stoomreiniger op gemonteerd kan worden en zijn te voorzien van vergrendelbare ruimtes.

Het doseren van reinigingsmiddelen

Het gemak van een sprayer

Gebruik een sprayer om reinigingsmiddelen op het oppervlak aan te brengen. Hiermee kan je het middel gelijkmatig over het oppervlak vernevelen.

microvezel doek toepassingen

De juiste microvezeldoek voor de reinigingsklus

Het vuil dat loslaat bij het reinigen met stoom of enzymatische reinigingsmiddelen, kun je het best afnemen met een microvezeldoek. De microvezeldoek is al bekend, maar we benadrukken de effectiviteit om deze in te zetten.

Microvezel neemt tot wel tien keer meer vocht op dan papier. Door de structuur neemt het ook veel sneller en gemakkelijker vervuiling mee. Hierdoor bespaar je op water en chemie.